fredag 2. mars 2012

Et strikketøy og litt godt i koppen


Kanskje feil tid på året for et strikketøy i ull, men jeg holder på med allergivaksinasjon etter at jeg utviklet en sabla plagsom gresspollenallergi da jeg gikk gravid med sistemann.

Det er ikke helt uvanlig at man utvikler allergi i svangerskapet. Jeg hadde aldri hørt noe om det før, men etter at jeg fikk det selv, har jeg lest om flere på Internett... 
Hyposensibilisering (som allergivaksinasjonen så fint heter) går ut på at jeg får flere sprøyter med litt av det jeg ikke tåler, og må sitte og vente i en halv time mellom hver sprøyte for å se om jeg reagerer for sterkt på dem. Første gang måtte jeg vente i nesten to timer. 

Fant ut at jeg måtte ha noe å holde på med der jeg satt, og svaret ble selvsagt: et strikketøy. Det er jo genialt: Lett å ta med og passelig avslappende. 

Kjøpte noe nytt garn i butikken "Den Blå dør" i Kristiansand. Det er supermykt! 
Strikker på store pinner og i tilfelle du lurer på om det skal være så store huller - ja, jeg har ikke mista noen masker :)


Var også innom Helsekostbutikken som Une har overtatt her jeg bor og kjøpte med meg noe digg : Deilig te av merket "Clipper".

Jeg er veldig glad i dette merket. Teen er både økologisk og merket med "rettferdig handel". Jeg liker denne teen mye bedre enn de svinedyre Pukka teene, for Clipper smaker bedre, og de har alle merket "rettferdig handel" også...

Guttene var superbegeistra for fruktteen. 
Fint å ta med varm te på termos og ikke bare kakao på tur :)
Her skinner sola, og det er bare skjønt! 

8 kommentarer:

 1. Lykke til med både strikking og allergi! :-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Et strikketøy er for for sjelen hele tiden :)
  Lykke til!
  Klæm

  SvarSlett
 3. Så kjedelig med allergi da.
  Strikketøy e veldig greit i ventesituasjoner :o)

  Så masse flott du har laga i det siste.
  Misunnelig på alle hjertebankstoffer du har fått kloa i...
  *sukk*

  SvarSlett
 4. Så kjedelig med den allergien da, får håpe du finner ut hva du reagerer på etterhvert. Blir spennende å se hva strikketøyet blir til slutt:)

  SvarSlett
 5. Vår stoffavhengidhet e definitivt ikkje den verste sorten nei ;o)

  Eg tenkte faktisk på det her ein dag at eg bør prøve å gå litt mærr inn for å selge litt av det eg lager. Eg har ein tendens te å gi vekk eg.
  Då slo det meg at det e jo ein hobby som gir meg stor glede.
  Kor mange hobbyer e det egentlig en tjener penger på? Ikkje så mange nei... Då følte eg meg litt bedre ;o)

  SvarSlett
 6. Takk for garn- og tetips :) skal jammen se om jeg finner den tesorten i helsekosten, den så i hvertfall god ut ;). Og det garnet så herlig ut. Liker å oppdage nye garnmerker/typer jeg óg.

  Lykke til med allergibekjempelsen! Hørtes ikke greit ut i det hele tatt.....men du får nå i det minste god tid til å strikke. Man må se positivt på alt :)

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 7. Oi, den teen der så interessant ut!
  Mye rart man kan pådra seg under et svangerskap. Selv har jeg noen pigmentflekker jeg er redd skal vare resten av livet... Men akkurat nå på vinteren er de nesten borte. Håper de blekner av seg selv Ü Lykke til med vaksinasjonene!
  Og riktig god helg Ü

  SvarSlett
 8. Så hyggelig at teen falt i smak, og at du til og med blogger om den :-)

  SvarSlett