onsdag 29. februar 2012

Ei gammel bok


Ei herlig fuglebok med fine,gulna sider...
Kjøpt på bruktbutikken :-)
Ei ny bok hadde ikke hatt halvparten så mye sjarme...Hva kan jeg bruke den til? 
Den er veldig fin når jeg tegner med guttene, og 
den er fin å ha når man skal lære navnene på noen vanlige, og litt mer uvanlige norske fugler...


Som liten samla jeg på frimerker... 
Når jeg får pakker og brev fra utlandet, koser jeg meg enda med å se på frimerkene. Det finnes mange fine. Disse er fra Hong Kong.


Søt krukke fra Søstrene Grene. 
Den passa til fugletemaet i dag :-)

 I dag har været vært fint her i sør - vindstille, mildt og en del sol. Jeg har stått ute og pussa ned noen møbler som skal males. Tenkte jeg fikk gjøre det skikkelig denne gangen. (Vanligvis gyver jeg bare løs med malekosten uten å gjøre skikkelig grunnarbeid, men i dag var jeg flink pike :) 

Har en Stokke Tripp Trapp stol som skal males. Jeg sliter med å bestemme farge. Når jeg ser alle de herlige fargene på det snurrestativet med fargeprøver i malebutikken, så får jeg skikkelig beslutningsvegring... 
Synes du det er vanskelig å bestemme deg for en farge når du skal  pusse opp noe? 
:)

11 kommentarer:

 1. Fin bok, fugler er gøy! Jeg lagde noen veldig søte fugler med klassen før vinterferien. Papp, tapet, knapper og lim. Vi hang de opp på trær inne. Det ble så fint. Ha fortsatt fine "vinterdager". Vi har grilla i hagen i dag.... Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hørtes herlig ut, Lill. Skulle gjerne ha sett de fuglene - du skulle ha vist dem på bloggen :)

   Slett
 2. Nej - jeg har normalt en ret klar ide om farven når først jeg beslutter mig for at male noget...
  Jeg skal også snart igang med Trip Trap stolen herhjemme, storebror sled den lidt meget da han brugte den - så den trænger til foryngelse!

  og omkring Holly Hobbie stoffet - så spurgte jeg bare om jeg skulle sende en stump af det stof jeg har til dig, så du kan sy noget med rigtigt Holly Hobbie til din datter (som en lille gave fra mig til dig) ;0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Snille navnesøster - jeg har sendt deg en mail :)

   Slett
 3. Denne fugleboka har jeg sett mye i. Akkurat ei sånn står i bokhylla hos mor, og den er godt brukt. Det var morsomt å finne ut hva fuglene på fuglebrettet eller de vi så på tur i skogen eller på fjellet het.
  Morsomt at du har kjøpt den og bruker den sammen med barna dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så koselig å høre slike små historier. Det er slik jeg tenker at denne boka har blitt brukt før den kom hjem til oss :)

   Slett
 4. Så fine "fuglegreier". Slike gamle bøker er koselige! De som ikke brukes som bøker bruker vi gjerne til å lage kort til bursdager ol her i huset :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjør jeg også -hvis boka er for ødelagt til å brukes :)

   Slett
 5. Jeg syns også det er vanskelig å bestemme seg! Det finnes jo så mange fine farger! Og når man først har kommet fram til en farge, så er det jo alle disse nyansene... Har noen tips til en fin turkis-farge og en fin guloransje, kanskje? (til kjøkkenstolene mine)
  Kjempefin fuglebok, forresten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe- jeg har vurdert en lys kaki /grønnfarge og en orange farge, men kan ikke få bestemt meg. Får bare si "elle, melle..."

   Slett
 6. Nydelig gammel bok, :) Jeg kjøper alt jeg kommer over av gamle bøker med tegninger av dyr og blomster i:;) jeg har mange dyrebøker og blomsterbøker:)
  Har ikke beslutningsvegring i det hele tatt jeg:) Er ikke alltid en fordel det heller;)
  Mal den i fargen Vårluft 8087 fra Jotun Sens:) den er fiiiiiiin:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett