onsdag 8. februar 2012

Stoff og stil

Først - takk for Awarden fra Momoko :-)
I og med at jeg har litt dårlig med tid, så velger jeg å vise til forrige gang jeg fikk en Award og de fine bloggene som jeg da gav  Award til :-)

Sytiden på søndag resulterte blant annet i disse buksene. 
Dette stoffet fikk jeg kjøpt rimelig på Stoff og Stil for en stund siden. Det var en liten fargefeil på baksiden av stoffet. 
Jeg synes det minner litt om en fargesterk versjon av Katvigs "epler"...
Tror kanskje at jeg kommer til å irritere meg en smule over kvaliteten på stoffet, for det var litt fælt til å suge opp støv og småtråder. Tror det er slikt et stoff som alt fester seg på, men kanskje det bedrer seg etter noen vask...

På tur innom Stoff og Stil ble jeg veldig spent da jeg så at de
 nye katalogene var kommet, men jeg ble litt skuffa over de nye stoffene. 
Ikke noen hjertebank på meg...

 

Fant på at jeg skulle sy tett sikksakk over sømmene i livet og bena for å gjøre noe nytt på disse buksene - likte godt sluttresultatet :-)

Mønster: Gynther :-)

9 kommentarer:

 1. Ååå så söta! Väldigt fint tyg!!

  SvarSlett
 2. Den var sprek! Artig detalj med sikksakken:)
  :-)

  SvarSlett
 3. Så stilig og flott bukse. Alltid moro når man finner flotte stoffer på restebordet.
  Var på Stoff og Stil på tirsdag jeg også og må nok si det samme som deg. I katalogen syntes jeg masse var sååå flott, men når jeg kom dit så var det ikke så masse flott allikevel.

  SvarSlett
 4. Så fin den buksa var :)
  Likte stoffet , det ga meg hjertebank ;)
  Kult med den sikksakk sømmen på .
  Så synn at det ikke var så mange kule stoffer på S og S da...
  Men vi får lete litt på bruktbutikker ;)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Kul bukse du har laget :) og ikke minst, den så deilig ut for en liten en å krabbe/gå rundt i - får håpe stoffet blir mindre "magnetisk" etter vask, da.

  Kjenner jeg fikk lyst til å lage noe fra Gynther- bøkene mine....har tre stykker men har ikke karret meg til å sy noe fra dem enda :( Dårlig tid og dårlig sy-selvtillitt ligger nok bak. Så over stoffsamlingen min her om dagen, og nå når det er kommet en liten gutt i hus ser jeg at jeg trenger påfyll (jippi!) - må dresse han opp i litt mer maskuline farger enn de stoffene som storesøsteren har ønsket seg. Kikket derfor igjennom Stoff og Stil-katalogen, men oppdaget som deg at den var ikke så mye å bli begeistrey over. Og de stoffene jeg likte, var blitt så himmla dyre! Nei, vi får ha øynene åpne for stoffer andre steder :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sant. En del av bomullstoffene på Stoff og Stil er veldig tynne også. Det kjekkeste er om en kan finne fine og sterke stoffer andre steder :-)
   Er sikker på at du kan sy noe fint (har jo sett den vognposen!!!) og Gynthers bøker har greie mønster. Så heldig du er som har alle tre bøkene - jeg har bare den første. Låner de andre på biblioteket :-)

   Slett
 6. Herlig bukse!! Enig i at det stoffet er skikkelig fint!

  SvarSlett
 7. Åh, vilket härligt tyg! Byxor att bli glad av!

  SvarSlett
 8. Kjempefin bukse! Herlige farger på den:) Jeg irriterer meg også over kvaliteten på Stoff & Stils stoffer noen ganger. Men fristes til å kjøpe enkelte stoffer derfra likevel;)

  SvarSlett