tirsdag 28. februar 2012

Litt Holly Hobby?Tusen takk for alle de koselige kommentarene om den gule kjolen :)
Leita meg litt frem og tilbake og fant ut at bloggen som hadde laga den supre DIY om kantebånd er Marapytta (link) :) 
Kjempegreit å lære hvordan det egentlig skal gjøres :)


Holly Hobby - en figur jeg husker godt fra da jeg var lita. Jeg hadde ingen ting med denne jenta på, men min venninne hadde masse fint. Jeg var skikkelig misunnelig. 
Den lille blokka på bildet over er ikke mye større enn ei lita fyrstikkeske, og jeg har hatt den siden jeg var liten. Min eneste ting som kunne likne litt på Holly Hobby. Har ikke brukt den siden arkene var så små, men å kaste den fikk jeg meg heller ikke til å gjøre...
Har sydd bukser - igjen.
Pynta med lommer av stoff som er litt sånn Holly Hobby aktig (jente med kyse på hodet). Ikke like fint som den ekte Holly Hobby, men greit nok som lekebukser til Bøllefrø.
Dere går sikkert litt lei mine bukseinnlegg, men jeg er inne i en stim :)
Denne har jeg sydd av et par cordfløyelsbukser som var blitt litt trange i magen til meg. (Beklager uklart foto.)
Fikk lyst til å prøve å se om jeg kunne sy dem om til barnebukser. Det var bare så vidt det var nok stoff, men det gikk. 
Greit med ferdige lommer på baksiden også :)
Gjenbruk og redesign er digg! 

4 kommentarer:

 1. Rigtigt søde bukser ;0)

  Hvis det er - Så har jeg faktisk noget ægte Holly Hobbie-stof (du kan se det på det her link http://arlianas.blogspot.com/2012/01/mens-vi-nu-er-ved-fremvisningen-af-mine.html) Som du måske godt må få en stump af hvis det er?

  SvarSlett
 2. Jeg husker Holly Hobby. Broderte et bilde i korsting, men aner ikke hvor det kan være. Pleide å gi bort alt mulig jeg laget. :-)

  Koselige bukser. Morsomt å sy om, men man blir litt overrasket over mangel på stoff..... Stor bukse til liten bukse... :-)

  SvarSlett
 3. Så fin ei lita bukse! Gjenbruk er så moro!! Og kjolen under her var super, både med og uten blonde!!

  SvarSlett