tirsdag 14. juli 2015

Veske
Veskeprosjekt 1 ferdig.
Denne snille dama sendte meg i fjor mønsteret til en av de fine veskene hun syr. 
På grunn av studiene fikk jeg ikke sydd noen da, men nå fikk jeg endelig prøvd meg. 
Jeg er nok litt treg i toppen, for hanken skulle jeg egentlig sydd på en annen måte så sømmen der ble på vrangsiden, men det fikk jeg altså ikke til. 
Får prøve meg på det neste gang. 

Det går med en god det stoff siden hanken er lang, og dette stoffet som jeg fant på loppis av litt god, tykk bomullskvalitet, ble for lite. Siden det var ei "prøve-veske" brukte jeg et brunt stoff i samme kvalitet på litt av hanka på ene siden. Da ble det akkurat nok stoff. 
Laga ei lita lomme inni også. 
Veldig kjekt syprosjekt :) 

8 kommentarer:

 1. Sjå der ja - den vart kjempefin! Flott stoff som passar perfekt til denne modellen. Eg har også skøyta på med stoff for å få nok lengde. Eit tips er å sy sammen to stoff før du klipper ut veska. Då legg du skøyten der du ønsker, enten oppe på hanken eller i botn. Kan vere fint å ha eit kontraststoff til botn også. Det stoffet du løyver mellom hankane kan brukast som lomme (som eg ser du har gjort) og til toalettmappe eller myntpung. Her går ingenting til spille :) Veldig kjekk og grei modell å sy. Håper du knekker koda for vrangsyinga;) Er sååå vanskelig å forklare! Lykke til med neste veske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. God idé at sy stoffet sammen, før der klippes i det. Tak for tippet! :)

   Slett
  2. Ja, et veldig lurt tips når stoffbiten ikke er stor nok - takk igjen, Alvhild :)

   Slett
 2. Den så veldig praktisk ut. Og fint stoff! Godt med en som kan henge på skulderen, og romme en del. Jeg har hatt med meg en tilsvarende som jeg har kjøpt ferdig. Den fungerte så fint i ferien! Lurer på å sy meg en ny. Har så mange planer. :-) Kanskje få sydd den morgenkåpa som jeg har stoff liggende til. Og trenger!

  Har fortsatt ferie. Kjæresten og jeg har akkurat kommet hjem fra 2 uker på Palma, Mallorca. Superfin ferie, om enn litt vel varmt. I morgen skal vi i begravelse til storebroren min. Det blir en liten helgetur også, før kjæresten starter jobb igjen på mandag. Håper dere har en fin ferie dere også. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kondolerer med din bror, Gro.
   Godt å høre at ferien ble fin - her hjemme har det ikke vært særlig varmt. Jeg venter spent på å se det du syr som vanlig :)

   Slett
 3. WOW! Hvor er den bare fed!!! Lækkert mønster og sikke noget vidunderligt stof, du har lavet den af :-)

  SvarSlett