mandag 27. juli 2015

Toalettvesker i fleng


 I tillegg til penalhus har jeg også sydd noen flere toalettvesker. Slike fikk jeg solgt en del av i fjor, og nå trengte jeg å fylle på litt. Har valgt favorittstoff. Jeg tror disse pynter fint opp på badet. Prøvde meg på noe nytt på den over - sydde på ei reim så den kan henge på en knagg. 
Den tror jeg at jeg beholder :) 

Alle er sydd av tekstiler som har levd et tidligere liv - de er også fora med gjenbruksstoff og vatt så de står fint oppreist av seg selv. 5 kommentarer:

 1. Så produktiv du er! Flotte toalettmapper og smart med snor til å henge etter. Toppers å ha ei slik hengande på badet: Endeleg eit par dagar med sol her men det er ikkje nokon varme. Kald nordavind gjer at det ikkje er så trivelig sitte ute. Må i allefall finne ei lun krå i le for vinden. Men ut må ein når det endeleg ikkje er regn:)

  Har eit lite maleprosjekt på gong - ein verslitt hagebenk får seg nokre strøk med maling. Synest i grunnen den var sjarmerande fin sånn litt avskala og rusten men den heldt rett og slett på å bli ødelagt av regnet. No er den snart god som ny.
  Ønsker deg ein strålande dag!
  Klem.

  SvarSlett
 2. Fine toalettmapper, som alltid! Da jeg hadde min forrrige syperiode for sånn ca 25 år siden så sydde jeg masse toalettmapper, og noen vesker også. Jeg har veldig lett for å gi bort alt jeg lager, har egentlig ikke sluttet med det ennå. Så jeg har så klart ingenting av det igjen selv. Tror faktiske en venninne av meg har sin ennå. Den var ganske stor, med hanker, og mange forskjellige rom inni. Jeg brukte litt myk, stoffaktig voksduk inni, så den var enklelt å rengjøre.

  Ellers er jeg helt utslitt nå. Sommerferien var veldig fin med sol i Palma, og gråvær i Stockholm, men koselig hele veien. Bortsett fra et lite opphold hjemme, hvor vi var i begravelse til storebroren min. Det var jo ikke så koselig. Men hyggelig å treffe en del familie som en ikke ser så ofte. Det kom brått på, men var allikvel ikke helt overraskende. Har blitt blitt mye for kroppen min med ferie, begravelse og rydding etterpå. Er nok ikke flink nok til å ta vare på meg selv heller. Skjønner at jeg må nå, så i dag er det "holde seg i senga, elle kanskje sofaen.dag". Det pleier å hjelpe. Jeg har tatt bilde av en pute jeg sydde for et par dager siden, og laget et innlegg, men nå er det sofa igjen.

  SvarSlett
 3. Kjempefine toalettmapper og penalhus, du er flink og effektiv. Kan godt skjønne at slike blir fort solgt!

  SvarSlett
 4. Jeg er simpelthen SÅ oprigtig imponeret over dine toilettasker og penalhuse - de er så fine i deres farvekombinationer, og de ser så professionelle ud :-) Har du selv lavet mønstret? Forer du med pladevat eller hvordan får du dem gjort så 'stive'? De er SÅ SKØNNE! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Lilly :) Ja, jeg har laget mønsterne til penalhuset og de store toalettveskene selv. Jeg ble lært opp av ei flink dame som jeg har skrevet om før (Innlegget: Til minne om Hilde). Hun viste meg hvordan sy små toalettvesker og så har jeg brukt den kunnskapen til å lage nye mønster. Ja, de er fora med en litt stivere platevatt kjøpt hos Stoff og Stil :)

   Slett