tirsdag 28. juli 2015

Elsa-tunika på
Bilde av Elsa tunikaen på - sydd av småblomstra retro tekstil 
med applikert Elsa (fra nytt stoff - Stoff og Stil).


Kikka innom bloggurat og så at jeg er mest leste gjenbruksbloggen her i dag - litt stas selv om vi ikke akkurat snakker like mange lesere som Karoline Berg Eriksen og andre populære blogger  :)  :) 
3 kommentarer:

 1. Kjempesøt tunika:) Likar sååå godt den fargekombinasjonen!
  Gratulerer med førsteplass....visste ikkje at det fantest ein gong! Er det noko ein melder seg inn i eller korleis fungerer det! Er er så teit når det gjeld slike ting at det nesten er flaut!

  Fekk forresten på døra eit fantastisk retrodynetrekk i går! Må få tatt bilde så eg får vist det på bloggen....håper eg får til å overføre bilda berre! Trur nesten eg må til med ny pc snart for eg har problem med ladinga også. Jammen ikkje langliva desse maskinene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bloggurat er et nettsted du kan registrere bloggen og så teller denne nettsida hvor mange norske lesere du har hver dag. Det er her :http://bloggurat.net Du velger hvilken kategori du vil ligge inn under. Jeg har feks.gjenbruk og søm som to valg. Det står en bruksanvisning for hvordan du kan registrere deg der - husker jeg strevde litt med å få det til da jeg la bloggen min inn :)

   Gleder meg til å se stoffet du har fått på døra - blir aldri lei av å se nye retrostoff :) Ja, de pc-ene kan man bli litt oppgitt over. Husker min plutselig konka ut - tror det var 10 dager etter at den var ett år gammel. Men - fikk så heldigvis til å fikse den selv ved å google :) Men - de sier jo i dag at alle elektriske produkter lages for å gå i stykker etter noen få år så vi blir nødt til å kjøpe nye regelmessig. Trist!

   Slett
  2. Ak ja, tingene nutildags varer ofte ikke så længe :-( Det resulterer jo i et skrækkeligt spild og forurening!!! Vi fik ny computer sidste sommer - den gamle havde holdt fra 2008. Det var faktisk godt. Min arbejds-pc (bærbar) er helt fra 2007 - lidt langsom, men den VIRKER UPÅKLAGELIGT. Så selvom vores IT-afdeling har sagt, at de gerne vil give mig en ny, har jeg takket nej. Den fungerer jo heldigvis endnu :-))))

   Skøn tunika og tillykke med 1.pladsen - det er ret cool!

   Slett