tirsdag 16. desember 2014

Retro blomsterstoff


Deilig retro blomsterstoff - tidligere levd et liv som gardin.
Bruktfunn.
Stilisert og geometrisk blomsterprakt. 
Skal bli juleskjørt til minsten. 

Hun tar på seg de lyse sommerskjørtene jeg har sydd hver gang jeg snur ryggen til, så nå har jeg gjemt dem og vil sy noen nye vinterskjørt i mørkere farger. 

Tror dette stoffet vil bli perfekt.

Fortsettelse følger :) :)

5 kommentarer:

 1. 0j oj oj for eit herleg stoff! Det blir nok knall som skjørt til minstemor:) Gler meg til å sjå det ferdige resultat!

  SvarSlett
 2. Skjørt av dette stoffet blir hun nok glad for! Passer jo ekstra godt nå i jula. Du er alltid så flink til å finne stoffer, imponerende. Regner med at du bruker litt tid på det, og finner mye underveis som du ikke er interessert i. Jeg er litt dårlig på leting i butikker. Jo mere "rot" det er, desto dårligere er jeg til å lete. Finner ikke noe på salg på den måten, ikke ofte i alle fall. Jeg liker å ikke skulle ha noe spesielt, men finne noe jeg liker når jeg titter rundt omkring. I år har jeg bare hatt en dag hvor målet var å finne julegaver. Ellers har jeg laget selv, eller funnet når jeg ikke har lett etter noe. Heldigvis er jeg ferdig med gavene nå. Lurer litt på å finne noe til meg selv, fra nissen. :-) Vi får se om jeg finner noe. Ha en riktig fin jul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er som regel ikke funn når jeg stikker innom bruktbutikken her jeg bor, men så plutselig dukker det opp litt gull når jeg er på tur :) Jeg begynner også å bli ferdige med gavene. Det er en god følelse. Du er så flink til å lage ting, Gro, så jeg er sikker på at gavene du lager er mye finere enn kjøpte gaver :)

   Slett
 3. Jeg har lige købt en stor skøn juledug i blå og rød på DBA til 70kr!! Men tror nu bare den skal bruges som dug :)

  SvarSlett
 4. Herlig stoff! Blir sikkert et fint juleskjørt :) Gleder meg til å se bilder!

  SvarSlett