mandag 8. desember 2014

Huskespill i tre


Jeg har kjøpt et fint huskespill fra Brio. 
Det er i tre så det kan nok lekes med av flere enn minsten her hos oss. Da jeg var lita, fikk jeg ei Brio marihøne. Den har barna mine også lekt med. Solide leker kan gå i arv om man passer litt på dem.
Spillet er kjøpt på nettet, for jeg kunne ikke finne noe liknende i lekebutikkene her hjemme. 

Opprinnelig hadde jeg tenkt å lage et slikt selv ved å kutte flate sirkler av ei tregrein med bånnsag, pusse og så lime samme stoffbilde på to og to sirkler, men nå ble det denne lettere løsninga. Av og til har jeg prosjekter som legges på is på grunn av at tida ikke strekker til. Men - jeg tror det også kunne blitt et fint huskespill.

Av kreative prosjekter holder jeg nå på med å pusse opp et dukkehus jeg fikk kjøpt brukt. Det har tatt lengre tid enn jeg trodde, og jeg har støtt på "utfordringer" underveis. Håper bare jeg får det ferdig i tide. Minsten har bursdag i desember, så da er det både julegaver og bursdagsgaver som må ordnes :)


Er du i rute før jul?

6 kommentarer:

 1. Så fint spill! Det kommer til å falle i smak. Morsomt med ting som går i arv. De små barna jeg kjenner synes det er morsomt å høre om ting som jeg har hatt som barn. Jeg forteller historier fra jeg var lita, og det synes gudbarnet er morsomt. Kanskje fordi jeg forteller de litt uskikkelige historiene, kanskje? :-)

  Jeg har ikke helt kontroll over jula riktig ennå. Har fått kjøpt litt uten at det har vært noe stress med det, men nå tror jeg nok at jeg må på en handletur. Gruer meg litt, så utsetter det litt til. :-) Har sydd litt da, og har noen små prosjekter til. Usikker på om jeg faktisk får tid til å sy de siste presangene. Skal på juleverksted med søster og niese på onsdag, så håper på å få gjort litt da. På lørdag skal jeg på julemarked ved Eidsvollsbygningen, så kanskje finner jeg noe der.

  SvarSlett
 2. Ja, det er rart så mye som har endra seg siden vi var små. Barna mine har vanskelig med å forstå noe av det jeg forteller :)
  Det virker som om du ligger i rute til jul. Jjulemarked på Eidsvollsbygningen hørtes veldig koselig ut. Der har de sikkert masse fint :)

  SvarSlett
 3. Hvor er det flot - rigtig fine motiver og jeg er så glad for træ-legetøj.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 4. For eit herleg spel! Fine motiv og fargane var midt i blinken:)
  Hadde sikkert vorte flott det du hadde tenkt å lage også...men av og til er ambisjonane større enn ein det maktar å gjennomføre og då synest eg det er heilt greit å ty til meir lettvinte løysingar.

  SvarSlett
 5. Vad fint spel! Håller säkert länge än och bilderna var underbara.

  SvarSlett
 6. Ej hvor er det fint. Emil elsker Brio så måske jeg lige skal lure lidt mere på det :)

  SvarSlett