fredag 26. desember 2014

Fineste gavene


Gavene jeg ble mest glad for i år - i tilfeldig rekkefølge :) 

1. Hjemmestrikka ullsokker til stor og liten fra familien.

2. Luksusbein fra elg som jeg har kokt deilig og næringsrik kraft på  i over en dag = noe av det beste kroppen kan få! 
(Til dere som ikke har hørt om kraftkoking - kikk her. Her finner du masse kunnskap om kraftens egenskaper. Jeg har enda en haug frosne bein i frysen. 100 % økologisk og kortreist mat. Det er gaven sin det!

3. Hjemmelagde potetkaker. Vi fikk de helt ferske, fremdeles varme fra gode venner.

4. Kjempefine hekla snøkrystaller fra familiemedlem. Kan henge til pynt på treet eller i vinduet. Kan sikkert også brukes som underlag til å sette varme boller på for de var passelig størrelse til det. 

5. Økologisk Fairtrade te i alle mulige smaker fra snill venninne. 

6. Vevd bokmerke fra eldstemann til pappaen.

7. Håndtegnet fargeleggingsbok fra eldstemann til minste mini. 

8. Brodert bokmerke fra mellomstemann til meg.

9. Kortreist juletre fra snille folk.  

Jeg er så langt kjempefornøyd med julefeiringa. 
Da vi var i kirka på julaften (Norges største trekirke), kikka vi ut av de store vinduene og snøen hadde begynt å dale ned. 

Det ble hvit jul i år - et vakkert lite teppe som enda ligger her i sør. 

Jeg håper du som er inne og leser har det fint og koser deg i ferien. 
Nyt hvert sekund :) 

6 kommentarer:

 1. Mange koslige og kjekke julegåver! Så herlig med heimelaga julegåver....kjekt å gi og kjekt å få.
  Eg har hatt ei fin og rolig jul så langt. Vart litt spenning då dotter vår kom på besøk med magesjau julafta...spennande om fleire skulle få det men det ser ut som vi går klar. Ho var ganske utslått stakkar, men slikt går heldigvis ganske fort over. Her har vi også fått julesnø og det er skikkelig fint ute no!
  Ønsker deg fine dagar vidare!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den magesyka hadde alle mine tre før jul, men vi voksne har enda ikke fått det...Håper vi går fri :)

   Slett
 2. Hjemmelagede gaver er fint. Og veldig hyggelig å høre hvor fornøyd du er som mottaker. :-)

  Jeg har laget litt selv, men fikkingenting som var hjemmelaget. Men, fikk jo andre fine ting da. Som f.eks. flere støler til bunadsbeltet mitt. En litt artig historie der, for jeg "lærte opp" samboeren min, slik at han skulle kunne kjøpe riktige støler. Allikvel så ble det feil! Ikke bare han, men to andre personer også. De er riktige til bunaden, men var en type som skulle festes med lærsnor, og jeg har sånne som skal syes fast. Jeg var ikke klar over at det var flere typer, så jeg kunne ikke ha gitt mer korrekt beskjed. Men, dette er jo en gave som er enkelt å få byttet til riktig. Jeg er veldig glad for å kunne få flere støler på beltet mitt. Og nå har jeg kommet på at jeg kan bruke bunaden i konfirmasjon i mai, så det var en ekstra "gave". Har visst om konfirmasjonen, men hadde glemt at jeg kunne bruke bunaden.

  Jula har vært veldig koselig, sammen med familie i Vestfold. Vi er hjemme igjen nå, og har noen avslappende dager her hjemme. Det var blitt mye kaldere mens vi var borte, og vi hadde på minimalt med varme. Så det var kaldt i leiligheten, men nå har vi fått varmen igjen.

  Ønsker dere en fortsatt fin romjul, og et godt nytt år!

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, det var godt du kunne bytte til riktige støler - de er sikkert ganske kostbare. Flott å kunne bruke bunaden. Jeg har også bunad, men jeg kjenner jeg er glad når jeg kan ta den av. Det er så mye som dingler og frister minsten her, og jeg vil ikke hun skal ødelegge noe :) Tenker mange fikk seg en overraskelse over den plutselige kulda som kom. Fin romjul til dere også :)

   Slett
 3. Heisan!
  Herlige gaver med omtanke og arbeid bak! Håper du nyter romjulsdagene og nei, jeg skal ikke slutte å blogge. Utfordringen er stadig kameraet som er et bra ett, men er helt ute å kjøre nå. Hadde det inne til sjekk og service men akk, nei.. trøbbel fremdeles. Lengter etter å ta bilder på uten noe krøll! Ha en herlig romjul!!! Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Får håpe kameraet blir mer velvillig - godt å høre at du fortsetter bloggingen :)

   Slett