fredag 9. oktober 2015

Superjenta
Siste rest av Frost stoffet. 
Ei litt større toalettveske med Anna på.


Ulik for-og bakside på denne veska slik som den med Olaf. 
Herlig retro stoff blanda med nytt stoff. 
Foret er også gjenbruk, som vanlig.

Min favorittscene fra Frost kan du se her....
(Ikke det at jeg forsvarer vold, men Hans var jo en skikkelig slemming...)

:)


2 kommentarer:

 1. Håper du får sydd litt i helgen. Jeg har hatt litt maratonsying i begynnelsen av uka, men nå har jeg fått sendt av gårde en pakke til Polen. Vi har venner som bor der. Satser på å få sydd litt flere julegaver videre. Må sjekke listen. Jeg må vel få kjøpt litt mer froststoff jeg også. Sydde et skjørt, men tror jeg har to frøkner som må få. Er et greit prosjekt det da. Har en kjole og en singlet til ein 6 åring og en kosebuske og singlet til en litt større jente.

  Dessuten har jeg et morgenkåpeprosjekt som har holdt på i over ett år nå. Det er til meg, og blir stadig utsatt. Har stoff og plan klar. Må bare bestemme meg for å sette i gang.

  Ikke denne helgen, for vi har middagsgjester på lørdag. Torsdag handlet jeg inn mat og drikke, og fikk klipt meg også! I dag fredag har jeg ryddet over alt, og er skikkelig fornøyd med meg selv. I morgen blir det en liten vask over noen gulver, og matlaging. Samboeren må ordne bord og pynte/dekke på. Gleder meg til selskap, det blir koselig å se gamle kjente igjen. Det er en stund siden sist.

  SvarSlett
 2. Fin-fin toalettveske i herlig fargekombinasjon! Turkis og lilla er ein av mine favorittkombinasjonar. Likar når det blir litt sånn småfrekt, hi hi....Har sikkert sagt det før,men Frost har eg liksom ikkje noko forhold til...veit absolutt ingenting om det! Sånn er det når ein ikkje har born i rette alderen. Men spør meg om Sesam Stasjon og Thomas toget....der kan eg mykje gitt:)

  Har hatt ein nydelig haustdag her på Sunnmøre i dag. Heldigvis hadde eg ein nokolunde bra dag i dag så eg fekk rusle meg ein tur ut til ein vatn her i nærheita i lag med mannen og broren hans som var her på besøk. Godt å få lufte seg litt og så fekk vi tatt masse flotte bilde. Har begynt å bli så fine haustfargar her også no.
  Og etterpå fekk vi besøk av barnebarnet. Tenk han er 6 mnd. allereie! Ein skjønn og herlig krabat.
  Ønsker deg ein fin søndag. Klem:)

  SvarSlett