lørdag 31. oktober 2015

Knapper og litt annetJeg har handla litt knapper.
Alle sammen i tre.
Noen umalte, andre med farge.

 Ble nok revet litt med der jeg satt å trykka på Ebay så det ble en del... 

Nå har jeg knapper helt til jeg blir gammel...


På hjemmebane skjer det mye for tida.
Svigermor døde etter lang tids sykdom. 
Veldig trist.
Hun kjempet hardt, men måtte til slutt gi tapt.

Mannen min og brødrene hans må rydde ut av barndomshjemmet.
Slitsomt, fysisk og mentalt.

Det var svigermor som alltid pleide å strikke fine gensere til barna våre.
Nå har vi tre svigerdøtrene arva 6 fulle søppelsekker med garn. 
Vi måtte gi fire til Fretex. Vi hadde ikke plass til mer.

Jeg stikker innom bloggen litt nå og da.
Holder den gående selv om jeg ikke legger ut nye innlegg så ofte som før. 5 kommentarer:

 1. Kondolerer med svigermor di. Ja det er trist når eins kjære forlet oss. Det blir som om ein vegg manglar. Det er godt og vel fire år sidan svigermor døde men eg tenker på henne kvar dag. Ho er liksom med meg heile tida. Kjenner også godt til det med å rydde ut alle minna. Ein tøff prosess. Men det hjelpe godt at vi har ein del av tinga rundt om i huset. Ser på dei og minnast ei tid som var.
  Mange flott knappar du har handla:) Hi hi...lett å bli litt overivrig når ein først er i gong:)
  Er ikkje så ofte innom bloggen eg heller lenger. Blir ikkje produsert noko lenger for det orkar eg ikkje for tida. Har fått ei litt tøff diagnose - ikkje farlig - men inneber mykje smerte som er hardt å leve med. Prøver ut både medisin og behandlingar no så håpe noke kan lette på smertene.
  Ønsker deg ein god allehelgenssøndag. Varm klem frå meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Alvhild :)
   Ikke noe greit å være kronisk syk. Håper du får noe som kan hjelpe mot smertene og kroppen kan fungere som før. Savner de koselige innleggene dine - kikker stadig innom for å se om der er noen nye innlegg fra deg :) Klem :)

   Slett
 2. Så mange fine knapper. Kjenner igjen faren med å overdrive litt. Har du sett de fine knappene fra Fat og fe? Jeg er bitt av strikkebasillwn nå. Strikker sokker og en jakke i bomull med hullmønster samtidig. I tillegg planlegger jeg en kofte i ull. Der er der jeg har tenkt å ha mynteknapper.

  Jeg har og hatt dødsfall i familien. Broren min døde i sommer. Det er trist og leit, og forbausende mye praktisk arbeid. Jeg har vært glad for at vi fremdeles er 6 søsken igjen, og at jeg ikke er alene. Heldigvis har jeg en flott kjæreste/samboer nå. Det var mye vanskeligere da foreldrene mine døde. Godt å ha noen som er nære og tilstede.

  SvarSlett
 3. Ja, nå blir det strikking på meg også. Det er veldig koselig når jeg finner noen oppskrifter som ikke er for vanskelige. Sokker arva vi også etter svigermor, så det blir mer små topper og barna har alle ønske om å strikke egen lue. Får prøve å starte i helga. Må undersøke de knappene du nevner, selv om jeg jo ikke trenger noen med det første :)

  Trist å høre om din bror. Ja, da vet du jo godt hvordan det er. Viktig å ha noen som støtter en. Du er heldig som også har mange søsken. En skikkelig stor søskenflokk :) Klem :)

  SvarSlett
 4. Jeg kondolerer med din svigermor - det må være et stort og hårdt tab for hele familien :-(((( Og ja, det er virkelig krævende på alle fronter at måtte rydde et sådan barndomshjem....håber dog at det endte med at blive en god process.

  Fine knapper :-)

  SvarSlett