mandag 5. september 2011

Heidi - første akt


 Dette deilige teppet laget av Ulla bak bloggen Lullaby og lala kjøpte jeg til minsten her i vår. Da jeg så det søte Heidistoffet, falt jeg pladask. (Som jeg skrev om tidligere så hadde jeg alt som lita Heidi klistermerker, men det kunne jeg ikke huske da jeg kjøpte dette teppet :-) 
Baksiden av det fine teppet fikk også mitt 70-talls hjerte til å banke så jeg var 100% solgt! 

Siden jeg fikk kjøpt teppet, fant jeg nye ting med samme mønster. Noen strykelapper til å pynte opp barnetøyet med måtte jeg jo ha :


Litt stoff fikk jeg også tak i. Det ville jeg sy kjole av! 

Siden Heidi-figuren på stoffbiten min var helt nede i hjørnet av stoffet, måtte jeg lure det til da jeg ønsket Heidi synlig midt på kjolen. Jeg måtte sy kantene av stoffet sammen for å danne midten på kjolen og applikere et par hjerter. 

Kjolen kan brukes på begge sidene. Den andre siden er et stoff som minner litt om melkekartongstoff. 
3 kommentarer:

 1. Så fin kjole! Både Heidi-stoffet og det røde blomsterstoffet var skikkelig fine :) Husker godt Heidi, men den versjonen jeg husker er den med ordentlige mennesker - bestefaren, Heidi og hun i rullestolen (var det Klara hun het?). Åh, så koselig serie :)

  Koselig at du er innom bloggen min - jeg er innom her også :)

  SvarSlett
 2. HEI! For en herlig kjole!!!! :D Legger meg til som følger her hos deg jeg!! Miljøstasjonen er den lokale gjenvinningsstasjonen i bygda her. Der leverer vi søppel, glass, ting og tang, også er det en bruktbutikk der også! Der finner jeg ofte mye rart :) Ha en fin kveld! KLEM.

  SvarSlett
 3. Hej
  Du har jo helt ret i, at jeg skal huske mine kære norske og svenske kunder, når jeg sælger børnestof. Jeg lover at sætte noget til salg i shoppen meget snart - blandt andet noget rigtig fint Heidi-stof :)
  Kh Line

  SvarSlett