onsdag 31. august 2011

Kjempfin auksjon med mening.


Dette superfine stoffet var jeg så heldig å få kjøpt i en flott auksjon som foregår hos Hjertelill
Annenhver dag legger hun ut kjempefine ting som auksjoneres bort, og inntektene går til Redd Barna. Alle bør titte inn på bloggen hennes og by i vei :-)  

Hun skriver blant annet: 
"Auksjonen vil foregå ved at du legger inn en kommentar på innlegget, hvor du skriver hva du byr på det enkelte produkt. Jeg blir glad om du også legger ved en e-post adresse, slik at jeg kan kontakte deg. Du kan legge igjen kommentar, selv om du ikke har egen blogg. Dersom du får det høyeste budet, så betaler du summen ved å sette inn beløpet på min innsamlingsside. Pengene skal altså IKKE via min personlige konto, men gis direkte til Røde Kors. På denne siden må du også sende meg en melding, hvor du referer til produket som er auksjonert bort. Når jeg har mottatt meldingen, så vil jeg sende deg produktet portofritt."

3 kommentarer:

 1. Så koseleg stoff, og super den aksjonen! Godt å sjå at mange engasjerer seg slik for dei som svelt!

  SvarSlett
 2. Kjempeflott tiltak, og kjempefint stoff som også fant veien til vår postkasse i dag:)
  Har hatt et lite bytte, og grubler nå veldig på hva jeg skal lage av det...
  Klem B:)

  SvarSlett
 3. Å se bildene fra sultkatastrofen er helt skrekkelig her vi sitter med mat, drikke og alt mulig annet til langt over pipa.. Bidraget er jo en dråpe i havet, men mange dråper blir jo til litt etter en stund da... ;-)

  Jeg vet heller ikke hva jeg skal sy av dette "lekkerbisk" stoffet. Har vurdert litt dynetrekk til oss voksne ...litt fristende å sove i hvitt melkekartong stoff...må i så fall finne et annet stoff som passer sammen med det. Vil gjerne høre hva du har tenkt ;-)

  SvarSlett