fredag 13. april 2012

Kortspill med tegninger fra 70-tallet

Å være syk nå til dags er like kjedelig som før, men har man en datamaskin hjelper det litt på humøret. I feberørska kan man ligge å bestille i hytt og pine. Jeg kan nå som feberdisen har forlatt meg, se at jeg har vært litt glad i å trykke på knappene her hjemme... 
Eeeeh...postverket og tollvesenet må jo ha noe å gjøre! 

Gleder meg til posten kommer :)

Disse superfine kortene fant jeg på Etsy. 
Tror tegneren må være den samme som har illustrert disse bøkene som jeg samler på. 
Jeg koser meg sånn med å se på dem, og digger spesielt guttetegningene her. Ut fra slengen i buksene tipper jeg at de er tegna på 1970-tallet.
Jeg synes gutter i dag altfor ofte dyttes inn i rollen som "tøffing", og de skal ha klær med rovdyr eller actionhelter på. 
Kan en gutt i dag gå med blomster eller en søt kanin på tøyet uten å bli erta???? 

16 kommentarer:

 1. Kjempe herlige kort. Jeg lurer på om det er samme tegneren som har laget noen bøker fra da jeg var liten? Elsket de bøkene og har de nok i en eske et sted fremdeles ;) Jeg er jo også fra det glade 70 tall.
  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg! Hva gjør du her? Dette er jo bloggdama mi. AvMeg altså. :-)

   God helg!

   Slett
  2. He he Hei Gro. Av Meg var innom hos meg så da titter jeg tilbake, vet du ;)

   Slett
  3. Supert med begge to :) :)

   Slett
 2. Kjempefine kort! Mener jeg hadde slike selv en gang for lenge siden. Jeg har også selv så smått begynt å våkne fra feber dvalen... Takk og lov for iphone og trådløst nett! God helg! :)

  SvarSlett
 3. Disse var kjempesøte, synes jeg drar kjensel på dem eller noe lignende i alle fall, fra egen barndom på 70-tallet. Men ja, kanskje farlig å besøke Etsy og Epla i feberørska, he he.

  SvarSlett
 4. Må kose seg når man er syk. Hyggelig å vente på noe.... :-)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Åh, så herlige kort du har funnet!!

  SvarSlett
 6. Hei!! Så fine kort! Nostalgiske!! Spent på hva du har handla i feberørska :) Vi bor på et småbruk ja, men det er lenge siden det har vært dyr her desverre. Bare katt nå! Men hadde jeg fått bestemt helt selv hadde vi hatt høner, kaniner, griser ++++ :D

  SvarSlett
 7. Hei du.
  Det er veldig koselig med ting som minner en om barndommen. Bøkene mine ble hentet frem da barna mine var små men nå er de for store til bøkene så jeg gjemte de vekk igjen. Egentlig så hadde de vært fine å ha til pynt ;)

  Ha en fin fin søndag ;)

  SvarSlett
 8. så fine!!
  jeg er sånn "rykk og napp" shopper selv, men da kommer det små etsy og ebay pakker rett som det er ;)

  SvarSlett