tirsdag 3. april 2012

Mini-lappeteppe

Akkurat som de ordentlige babyene måtte jo babydukka få et fint  lappeteppe. 
Det ble søtere enn sukker, men i følge svigermor så er det jo "bare rosa og lilla som små jenter liker"....
Får jo høre på ho da! 
;)

14 kommentarer:

 1. Heisan!
  Lekkert dukketeppe! Klart dukker også med ha det standsmessig. Tipper det ble godt motatt av dukkemoren.
  Glad påske til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Helt underbart!! sååå fint!!

  SvarSlett
 3. For et skjønt lappeteppe! Jeg er mormor til ei jente på fire år, og det er sant, rosa er yndlingsfargen, ingen tvil om det!

  Takk for kommentar til innlegget mitt om adopsjon. Det finnes nok mange familiehemmeligheter, og noen får seg et sjokk når de avsløres. Heldigvis går verden framover, og alt er ikke så skambelagt lenger som det var før.

  SvarSlett
 4. Åååh, så skjønt det var!
  Ser at du sikksakkar rundt alle lappane dine. Eg har fått klar beskjed frå dei som driv mykje med lappeteknikk at det er heilt vekkasta tid og arbeid, for det blir ingen slitasje inni eit teppe. Så då sparer eg meg for det arbeidet...
  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg ser at andre ikke gjør det, men det er liksom en vane jeg ikke helt klarer å slutte med :) Jeg er nok litt ekstra forsiktig av meg - tenkte kanskje at litt vilter lek og mange vask i maskinen ville slite på det,men det er sikkert ikke nødvendig :)

   Slett
 5. Jeg er vild med farverne... får helt lyst til at overplastre hele mit hjem med dem ;0)

  SvarSlett
 6. Herlige farger i en veldig fin kombinasjon :) En heldig liten jente som får et sånt fint teppe til dukkesenga, ja. Det minner meg faktisk på at jeg har et halvferdig lappedukketeppe liggende gjemt en plass.....det vil si en haug med oppklipte lapper. Kanskje på tide å få de sydd i hop? Ble i hvertfall inspirert av innlegget ditt :)

  Ha en fin og kreativ påske :)

  SvarSlett
 7. Hvor er det flot! Sikker nogle smukke retrostoffer du har brugt til projektet. Måske skulle jeg starte i dukke størrelse, hvis jeg engang tør kaste mig ud i sådan et tæppe :)

  Jeg har en giveaway i gang, kig ind og se om det var noget :)

  SvarSlett
 8. Så nydelig teppe :) Rosa er flott for små jenter, men jammen er de glad i mange andre farger også. Tror dette ville ha falt i god smak hos alle småjentene jeg kjenner. :)

  SvarSlett
 9. Søt søtere enn søtest! Regner med alle ble fornøyde jeg :) Kjempefint!
  Klæm

  SvarSlett
 10. Tror jammen jeg også må lage litt dukke-tilbehør snart. Dette teppet var fantastisk flott!
  God påske Ü

  SvarSlett
 11. Vilka underbara tyger i det här mini-lapptäcket! Älskar färgerna, så jag är väl som en 5-årig liten flicka jag då. :D

  SvarSlett
 12. Vidunderlig.. husker du jeg snakket om di lappene jeg hadde planer om til lappeteppe? Det er så utrolig vittig for di er nesten identiske til dine lapper i dette lappeteppe!! Ja NÅ fikk jeg endelig lyst til å starte på det :) Meeen til stor enkeltseng da puhh.. :)

  SvarSlett