mandag 2. april 2012

En kjær amerikaner

Min kjæreste påskepynt. Denne fikk min mor i USA i 1962. Den har vært med på alle mine påskefeiringer, og jeg synes i grunnen den er like fin enda som da jeg var lita. Masse sjarme og annerledes enn det de selger nå. 
Den har plass til noe godt inni-akkurat nok til meg. Barna vet at denne kyllingen er "mammas". I år tror jeg at jeg vil fylle den med frysetørka jordbær og tørka ananas. Det er nye "funn" jeg har gjort i matverdenen. 
Det er ikke ofte man finner tørka frukt som ikke er tilsatt sukker. De to jeg nevner har ikke det. Jeg har kjøpt ananasen hos Helsekostbutikken og de frysetørka jordbærene på matbutikken "Ultra". 
(Barna er også ville etter disse...)
 :) 

2 kommentarer:

  1. Takk for tips ang. de tørka fruktene. Jeg kjøper bestandig frysetørret jordbær i Sverige , syns det er så godt ! Den kjære amerikaner var en staselig liten kar :) Skinnende og fin, artig å ta vare på gammel påskepynt :)

    Klem fra Janne

    SvarSlett
  2. For en stilig amerikaner!! :) Og kjempefint mini- lappeteppe du har sydd!! Håper dere har ei fin påske! Jeg skal jobbe i morgen og,så er det friiii ;D Ha en fortsatt fin kveld! KLEM.

    SvarSlett