tirsdag 21. februar 2012

Hjelp?


Flere snille lesere har forsøkt å skrive hva jeg må gjøre for at det skal bli enklere å legge igjen kommentar på bloggen min, men jeg må nok ha det inn med teskje...

Jeg har hele tiden merket av for "ALDRI" på kommentarmoderering (på innstillinger). 
Hva annet må jeg huke av for at man lettest mulig skal legge igjen kommentar,og hvor står det/hvor må jeg gå inn for å fikse dette? 
Blir veldig glad hvis noen kan hjelpe meg :)


Takk til Bøllemamma for at du tok deg tid til å forklare, men jeg har altså vært inne på "innstillinger", så på "innlegg og kommentarer" og der står der kun disse alternativene: kommentarplassering, hvem kan kommentere, kommentarmoderering, vis bakoverkoblinger og melding for kommentarskjema.... 


Mangler jeg noe dere andre har, eller ser jeg på feil sted? 
:)

13 kommentarer:

 1. Heia

  Under Innstillinger - kommentarer, er det et avsnitt ganske langt ned som heter "Vise ordbekreftelse for kommentarer?" Der trykker du nei, da vil ordbekreftelsene forsvinne.

  SvarSlett
 2. Enkelt og greit forklart ;)
  Da ordner det seg vettu :)

  SvarSlett
 3. Jeg kan desverre ikke hjelpe deg, men håper du får til en løsning. Takk for at du vil være med på blogglotteriet mitt:-) Klem, Anne Lise

  SvarSlett
 4. Kanskje du ikke har den nyeste oppdateringen av blogger eller noe? Hos meg heter det ikke "innlegg og kommentarer", men bare "kommentarer" (Under "innstillinger"). Rett under der det står "kommentarmoderering" står det "vise ordbekreftelse for kommentarer", og det er der du skal hake av "nei". Men virker jo som om du ikke har den funksjonen da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kanskje jeg har en ny oppdatering av blogger. Jeg har jo ikke blogga så veldig lenge.
   Dere må ha takk for at dere tar dere bry til å svare meg .
   Jeg får prøve meg litt frem og se om jeg kan finne ut av det :)

   Slett
 5. Vilka underbara tyger du har!!!

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Jeg forandret til "oppdatert blogger-grensesnitt" i går, og da fikk jeg også bare opp de alternativene som du får opp. Det var altså jeg som hadde gammel versjon. Jeg forandret til det gamle grensesnittet igjen nå, og da kommer alle alternativene opp!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingrid :)
   Så fint at du sjekka dette opp. Jeg prøvde å finne det gamle grensesnittet mitt, men det finner jeg ikke lengre. Dumt. Jeg får bare se om det er en annen mulighet :)

   Slett
 7. Da fikk du svar på spørsmålet ditt:)Nydelig stoffhjerte, forresten:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 8. Aner ikke om du har fått det til nå, men oppe i høyre hjørne på Blogger ser du en liten mutter, og der kan du trykke av for "gammelt Blogger-grensesnitt":-) Det er jo virkelig en tidsluker med ordbekreftelse, så det er flott at flere og flere fikser det:-)

  Klemmer

  SvarSlett
 9. Eg fann akkurat ut det same som ho over meg - hadde ikkje prøvd å trykke på den knappen før no i dag. Men godt at du har fått ordna det:)
  God helg!

  SvarSlett
 10. Må prøve å legge inn kommentar nå...

  SvarSlett
 11. Og det gikk flott:) De nye kodene har vært skikkelig vanskelige - bra at du har fått fiksa det:)

  SvarSlett