mandag 16. november 2015

Til å spise opp - julegavetips 2Fine og praktiske ting til julegave.
Det som kan spises opp! 
Miljøvennlig.

To gode krus til te - kjøpt brukt hos Fretex.
(Jeg elsker kopper - får aldri nok og satser på at flere er som meg :) 
Ei fin skje til syltetøyet. 
Også bruktkjøp fra Fretex.

En pakke med god te, vakker sjokoladeplate og jordbærsyltetøy.
Alt økologisk og sjokoladen er i tillegg Fairtrade-merka.  

4 kommentarer:

 1. SKØN gave - den kunne være fundet i vores gemmer og skabe! Hahahaha! :-) Ja, vi har før talt om, hvor meget vi har til fælles mht. den slags. Jeg er overbevist om, at modtageren vil juble af glæde! Og ja, krus har vi også i massevis...kan bare ikke lade være med at købe i genbrugsbutikkerne, hvis der er nogle fine ;-)

  Kram til dig :-)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, snille Lilly :) Klem til deg også :)

   Slett
 2. Mange fine og miljøvennlege gåver der ja:) Kjekt å gi og kjekt å få. Den sjokoladen såg veldig god ut! Så artig...vi har ein påleggsgaffel maken til den skeia, vi fekk den i bryllupspresang for hmmmm....34,5 år sidan!(hjeeelp) Eg har laga gele og syltetøy av svartsurbær (aronia) som eg skal gi i gåver. Og så bruker eg å lage fikenmarmelade, det er veldig populært. Så no går eg berre og ventar på at det skal kome fiken i butikkane så eg kan starte:) Synest det er veldig gøy å gi slike gåver. Eg kjøper billige korger på bruktbutikken og puttar litt småtteri i lag med. Veldig populært!

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat den skeia hadde så fint mønster - gøy å vite at den er såpass gammel :) Kanskje du kan legge ut oppskriften på fikenmarmelade? Det hørtes godt ut. Barna her er så glad i fiken, og slikt svartsurbær-syltetøy har jeg ikke hørt om før. Spennende :)

   Slett