fredag 20. november 2015

Gavetips jul - 3Jeg har fått en bestilling.
Veldig hyggelig. 

Ei som ønsker å kjøpe sine gaver lokalt, spurte om jeg kunne sy 
litt forskjellig.
Stas :)

Her en pengepung. 
Retrostoff.
Håper den faller i smak. 
Dersom mottakeren for eksempel har små barn, blir gaven ekstra topp dersom den inneholder et verdikort på for eksempel barnevakt. 

Kunne godt fått et slikt kort selv ;) 

Til de eldre som har samla ting gjennom et helt liv, er det også fint med "gavekort" på rengjøring, gressklipping, bilvask, opprydning i hage o.l.  
6 kommentarer:

 1. En veldig god ide med gavekort! Det er mange som ville sett pris på litt ekstra hjelp igjennom året. Jeg kunne tenke meg gavekort på vasking hjemme. Er mye dårlig, og da blir det litt mindre vasking enn jeg kunne ønske meg.

  Jeg har 6 søsken (ja, eller 5 nå da) og i mange år nå har de fått kort med invitasjon til familiemiddag. Vi har ett selskap for søstre med følge og ett for brødre med følge. Så det blir to store juleselskaper i oktober/november/desember. Vi spiser julemat og koser oss, det er veldig hyggelig. Så slipper jeg å løpe rundt å prøve å finne på noe til de voksne som allerlede har alt. For hygge blir det ikke for mye av, så det er en fin gave.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig god idé - helt klart mange som hadde likt det :)

   Slett
 2. Så koselig å få bestillingar då:) Veldig hyggelig at vedkomande ville kjøpe lokalt og så tenkte på deg. Smart med slike gåvekort, er nok mange som set stor pris på det.
  Eg fekk spørsmål denne veka om eg ville vere med på ei førjulsmesse i nabobygda komande søndag. Normalt sett så hadde eg nok sagt nei for messer er ikkje heilt mi greie. Men dette er på eit bygdetun/folkemuseum der utstillarane held til i små gamle hus rundt på tunet med fyr i omn og peis så det frista meg. No får eg ikkje lage noko spesielt til denne utstillinga så eg må berre samle i hop av det eg har frå før. Kunne tenkt meg og hatt litt bedre tid til å forberede meg og ei frisk hand (no skriv eg med ei hand:) ) Men det får bli som det blir. Har nok produkt likevel :)
  Her vart det plutselig vinter i helga. Nydelig i dag med ca. 30cm snø og eit par minusgrader. Men i morgen er det visst meldt regn.....Ønsker deg ei fin veke. Klem frå meg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hørtes kjempegøy ut - det hadde jeg også likt. Så bra at du har noe igjen du kan ta med deg. Håper du tar noen bilder av hvordan det ser ut på markedet - alltid gøy med slike bilder :)

   Slett
 3. Skøn idé - skønt koncept - skøn lille pung :-))))

  SvarSlett