tirsdag 6. januar 2015

Snøhvit


Et brukt putetrekk jeg tror er fra Høies produksjon, muligens på begynnelsen av 1990-tallet. Det var til vanlig sovepute, men er nå sydd om til ei mindre og mer sjarmerende pute.
Pipingbånd rundt og rutet gjenbruksstoff på baksiden.
Konvoluttåpning.
Jeg synes den ble veldig koselig, og minsten sa med en gang at den ville hun ha!

Snøhvit og de syv dvergene var fast tegneserie i juleferien da jeg var liten. (Denne her Disney julespesialen). Nå er hun og Askepott litt mindre populære siden det er kommet en hel drøss med prinsesser de siste tiårene. 

I juleferien fikk vi endelig sett Frost, og den ble tatt godt i mot av hele familien. 

Jeg likte best Anna siden hun var den som aktivt stod på og reddet søsteren sin, men har jo fått med meg at det er Elsa med sitt lange lyse hår og magiske krefter som er den som er mest populær...
Jeg prøver å drive litt påvirkning på minsten så hun skal se Annas heltinnepotensiale også ;)

5 kommentarer:

 1. Veldig fin pute - gjorde seg med den raude pipingkanten. Flott gjenbruk:)
  Synest dei er så fine desse Disney motiva. Forstår godt at minsten hadde lyst på denne puta :)
  Frost anar eg ingenting om - har berre sett at Elsa-kjole er veldig populært.

  SvarSlett
 2. Så søt den ble! Fin måte å bruke litt Disneymotiv på.
  Og litt må vi jo ha lov til å påvirke de små:)

  SvarSlett
 3. Hvor er den blevet fin - og dejligt at den mindste er glad for sin nye pude. Ak ja, Disneys juleshow er også i den grad noget, der sætter nostalgien og minderne i gang her...det var det HELT STORE at se inden juleaften...nu om dage er der jo en helt masse tegnefilm og børne-tv konstant. Dengang var det meget specielt (i alle fald i Danmark), da der ikke døgnet rundt var tv og tegnefilm for os børn... Jeg kender ikke 'Frost', men her er Bettefisen MEGET begejstret for Cars/Biler - og jeg fik købt en stor kasse brugt Duplo med alle de kendte biler til ham til julegave. Et kæmpe hit :-)))) 450kr for en kasse med brugt Duplo (inkl. Cars) - vi har regnet ud, at der i alle fald er for flere tusinde kroner fra ny af...!!! Utroligt hvad man kan finde for små penge (og genbrugt), hvis man gider tage sig lidt tid ;-) - men dét ved du jo allerede! KH L

  SvarSlett
 4. Den er rigtig sød. Vi har også lige fået Frost her i ferien og pigerne er helt vilde med den. Tror vi har set den 10 gange snart haha, men nu er den også sat lidt på pause af forældrene og den genoptagede hverdag ;) Herhjemme har de faktisk hver deres heltinde og det er sjovt som de har valgt den karakter som de selv hver især minder mest om. Så min ældste, introverte pige er vild med Elsa hvor min yngste og meget livsglade og udadvendte pige er fan af Anna. Lidt sjovt synes jeg :)

  SvarSlett
 5. Herlig pute! Klart ei lita jente gjerne vil ha den :)
  Frost har vi sett sammen med barnebarnet 7. Hun elsker å opptre med sanger derfra når hun skal legge seg :)

  SvarSlett