søndag 11. januar 2015

Emil!


To pengepunger. 

Jeg har kost meg med det fine Emilstoffet som jeg har igjen. Det som jeg la ut for salg i bloggbutikken, ble solgt unna med en gang. 
Stoffet er i en hel fantastisk kvalitet. Det kosta mer enn nye, ubrukte stoff, men det er helt greit når kvaliteten er så suveren. 

I kveld har jeg også kost meg med å se Kampen om tungtvannet og dokumentar om Astrid Lindgren på TV. Veldig fine program. 
Det sendes i grunnen veldig mye bra på NRK. 
Er glad i den kanalen. 
Mye dårlig på de andre kanalene, i grunnen... 

Når det gjelder tekstiler, jakter jeg stadig etter de flotte retromønstrene. 
 Jeg holdt på å kutte ut en kvikk stopp på bruktbutikken siden jeg hadde en del å bære på og været var stygt. 
Men - så lå det der på toppen av haugen - et nydelig stoff og smilte mot meg...
Er veldig glad for at jeg stakk innom nå. 
Dette nye funnet viser jeg senere :) 


6 kommentarer:

 1. Herlige Emil-stoffet! Er sååå gøy når ein finn slik skattar. Spent på kva nytt du har funne.
  Eg var også innom bruktbutikken laurdag.....fann rett nok ikkje stoff men fann meg ein fin kjole i svart -a-la den lille sorte" med roser i stoff på framsida. Fann også eit nydelig svart sjal med faks og perler som eg kan ha over skuldrane til kjolen. Er så fornøgd! Skulle berre ønske eg fann det til jul for då leita eg etter eit slikt antrekk uten å finne til akseptabel pris. Alle kleda mine har vokse i skapet i vinter så det var virkelig behov for nytt.
  Men alltid kjekt med ein slik kjole i garderoba.

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres ut som en kjempefin kjole - det er så gøy å finne slike flotte ting. En slik svart kjole er alltid kjekk å ha i skapet, ja. Jeg ender som regel alltid opp med å bruke en svart kjole og pynte med et fint smykke :)

   Slett
 2. Herlige Emil! Jeg tror jeg må finne meg en fin bruktbutikk. :-) Nå bor jeg rett i nærheten av hovedlageret/butikk til Fretex i Oslo, men jeg har aldri sett noe stoff der. Kanskje jeg må lete litt? :-) Har kjøpt et nydelig kaffeservise der, en "stygg" kopp og noen bøker. Jeg blir litt overveldet når det er så mye, er ikke noe flink til å finne noe.

  Det med klær som vokser i skapet hos Alva er helt ukjent for meg. Her er sjansen for krymping mye større. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, så heldig du er som ligger rett ved siden av hovedlageret til Fretex. Du må ta deg en tur og kikke. Bruk god tid. Det ligger jo ofte noen godbiter under eller mellom andre ting.
   Klærne i skapet mitt har også krympa litt i jula ;)

   Slett
 3. Fine små Emil punger!
  Og spennende å se hva slags stoff du fant;)

  SvarSlett
 4. Hvor er de skønne - og herligt med GOD KVALITET! Faktisk viste de EEEEEMIIIIIIIL!!! på DR Ramasjang (børnekanal for de mindste) i går aftes ;-) Et skønt gensyn fo rmit vedkommende.
  Glæder mig til at se dit nye stoffund.... ;-) KH L

  SvarSlett