søndag 3. august 2014

Sengesett i ministørrelse


Et lite bruktfunn - minner fra barndommen - Sindy. 
Hun var britenes svar på den amerikanske Barbie.
Se her dersom du vil mimre mer :) 
Jeg hadde en blond versjon, og nabojenta hadde en slik mørk versjon som jeg viser her. (Min dukke ligger i trygg forvaring hos min mor til minste mini blir større. Da får jeg nok blogge litt om slike dukker og ikke bare babydukkene.)

Har sydd noen større sengesett til dukker/bamser/kaniner i det siste, og tenkte at jeg også kunne lage et i ministørrelse. 
Brukte en fin broderisøm rundt både pute og dyne - veldig fornøyd med det. 
Gøy å kunne bruke litt flere av sømmene som er på symaskinen.


Det som ikke var så gøy i dag, er at jeg skulle vært på utendørs marked med en del av det jeg har sydd opp. Himmelen serverte dessverre kraftige regnbyger ispedd en smule torden, så jeg valgte å ikke gå. Ikke noe gøy når ting man har strøket og gjort fine, blir ødelagt av striregn. Jeg får satse på at jeg får rota meg på et julemarked i år :)


3 kommentarer:

 1. Å så kjedelig at du ikkje fekk dra på marked! Men forstår at du ikkje valgte å dra....ikkje gøy med våte produkt. Handelen går også tregt når været er dårlig så kanskje du ikkje gjekk glipp av så mykje. Været får ein ikkje gjort så mykje med, slik er det med den saken. Veldig søtt sengesett då:) Sindy har eg ikkje eigd, men ei Tjorven-dokke derimot hadde eg og den var flittig i bruk. Sydde masse kle til den huskar eg:) Har den på loftet ein plass.
  Ønsker deg ei flott veke. Her blir det sying heile veka for no er det utplukka i Postkjellaren etter to knallgode søndagar! Klem frå meg.

  SvarSlett
 2. Hvor trist at du ikke kom af sted til markedet, Elisabeth! ØV! Håber du kan få revanche, når julemarkederne sætter ind :-)))) Er det et lokalt marked, du har planer om at besøge - eller skal du rejse langt?

  Hyggeligt med de gamle dukker :-) Jeg var selv en Barbie-tøs (altså absolut IKKE at jeg forsøgte at ligne Barbie - men jeg havde Barbie-dukker). Jeg havde tilmed arvet et originalt par fra min mor - Barbie en af de første med brunt hår og hendes gemal, Allan, også med brunt hår. Har dem endnu - de er dog noget slidte, men ikke desto mindre. Og tøjet også. Selv har jeg en blond Barbie fra de tidlige 80'ere...sikke minder! :-) KH L

  SvarSlett
 3. Hvor er det blevet fint. Jeg husker godt dukkerne - min veninde havde en dukke og jeg var nærmest forelsket i dukken, for hun havde de flotteste sko:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlett