onsdag 30. juli 2014

Sommeren 2014


Sommeren i år - sjelden fin og varm.
I avisen stod det at det ikke hadde vært så varmt siden 1941. 
Havtemperatur i lune viker på 23 grader er ikke vanlig, selv på Sørlandet. Nettene har vært i overkant varme, men jeg nekter å klage :)

Guttene har kjørt båt, bada og svømt som aldri før. 

Minsten slutta med bleier da hun var to, men nå har vi også sagt farvel til nattbleia. Suttene har "suttefeen" henta. Det ble lagt igjen en liten gave, og alt har gått helt smertefritt. Det er nesten så jeg synes det er en smule vemodig… 


Har med et lite loppefunn til slutt: 
Ei diger kurv (den ser ikke så stor ut på bildet, men den er som en liten koffert) - fin til å oppbevare ting i, og den kan også brukes som picnik kurv. 


3 kommentarer:

 1. Ååh Elisabeth, hvor skønt at du og dine har nydt varmen og vejret så meget :-)))) Personligt har det været for varmt for mig...men jeg har aldrig været super-vild med meget høje temperaturer. Skønt at I har nydt det og badet i det smukke vand :-)))) Nu får jeg helt lyst til en svømmetur.

  Tillykke med de store udviklingstrin hos den mindste. Men åh ja, selvom det jo skal gå den vej, så forstår jeg virkelig godt din vemodighed...Jeg oplever selv tilsvarende følelser, da vi fx gav Bettefisen sutteflaske for sidste gang, da vi pakkede barnevognen væk...og så mange andre ting hvor jeg observerer en naturlig og positiv udvikling, men uuuuhh hvor jeg synes, at det går stærkt. Han bliver så stor så hurtigt....

  Skønt genbrugsfund! :-) Den er virkelig groovy. Ville elske at gå rundt med den under armen ;-)))

  Tak for din kommentar hos mig - glæder mig til at høre mere om Kapok-drømmedynen! KH L

  SvarSlett
 2. Ja, jösses vilken sommar vi haft hittills! Måtte solen och värmen stanna kvar länge. Minst hela augusti och september!

  SvarSlett
 3. Diggar den korga altså! Eg er fullstendig korgfrelst og har eit utall ståande. Men slik har eg aldri sett før. Ja denne sommaren har vor heilt unik, lenge sidan det har vore så fint som no. Til og med eg har bada i år, rett nok i Sverige då....;)

  SvarSlett