onsdag 16. juli 2014

Eeemil!


En av de herligste guttene i barnelitteraturen ? 
Emil. 

Ei dongribukse som hadde sovet i skapet i mange år uten å få seg så mye luftetid, er sydd om til barnebukse. 
Jeg gjorde på samme måte som her

Minien utbrøt høyt da hun så den nysydde buksa: 
Mamma, det er MI bukse! 

(Og det enda hun ikke helt vet hvem den søte skøyergutten Emil er :) Buksa er sydd for ei uke siden, og nå ligger jeg strak ut etter dager med knallhøy feber og influensasymptomer. Doktoren fant streptokokker i halsen, så nå trykker jeg i meg et par fedd hvitløk, vann med gurkemeie, probiotika, olivenbladekstrakt, vitaminer og håper jeg slipper penicillin. 
(Kanskje du også har noen gode kjerringråd?)

Hele livet har jeg slitt med halsbetennelser, og jeg er ganske så irritert over at IKKE jeg fikk mandlene fjerna da jeg var lita. (Tips til alle med små barn som stadig er syke.) 
Det er visst en fæl operasjon når man er voksen.

Nok av sutring fra meg og tilbake til Emil: Fire "nye" barnestoff ligger for salg i stoffbutikken min. Kanskje noe for dere som liker å sy? :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne, de bukser!

  Kh
  Anna

  SvarSlett
 2. Jättefina byxor. Det kanske blir en hel del hyss när dessa byxor kommer på.

  SvarSlett
 3. Sååå fin bukse med fiiinaste Emil-stoff:) Så gøy at den fall i smak hos eigaren! Ingenting bedre enn det;) Super gjenbruk!
  Uff halsbetennelse er så pyton...eg sleit også med det heile barndommen og ungdomstida. Den gongen skulle ikkje mandlane fjernast, men hos meg vart det så ille at eg fekk det gjort då eg var 19 år. Ingen hyggelig opplevelse nei....Men sååå glad for at det er gjort for det vart eit nytt liv. Så veit så inderleg godt korleis du har det.....Og det er lov å syte litt;) Mitt beste råd er masse kald drikke. (Ikkje varm som eg vart fora med under mine utallige halsbetennelsar.....gloheit nypete med honning! Greier ikkje smaken av noko av det lenger....)
  Håper det snart går bedre!

  SvarSlett
 4. For ei kul bukse! Og fantastisk gjenbruk :) Den hadde både Emil og Malin her i huset likt :) :)
  God betring med den vonde halsen din. Mitt aller beste råd: lag te av fersk ingefær og STORE mengder honning (helst økologisk), og drikk minst fire koppar dagen. Og ikkje ver redd for å ta ibux/paracet innimellom. Og ein aldri så liten støyt absint eller liknande rett før du legg deg. Works like magic ;)

  SvarSlett