torsdag 22. august 2013

Dukkebaby

En liten dukkebaby sover søtt i nysydd retrosengetøy.  
Minste mini fikk ny dukkevogn av svigermor til jul. 
Lilla.
Hun visste ikke at jeg alt hadde kjøpt denne
Vi fikk oss ikke til å bytte gaven, og jeg begynte med en gang å planlegge hva slags stoff jeg ville sy sengetøy av.
Lykke :)

Dynetrekket har selvsagt fått pipingkant. 
Noen har spurt hva pipingkant er. Det er bare et bånd med en snor inni som jeg syr mellom lagene så det blir en "tittekant". Slike bånd kan kjøpes i syforretninger. Dette rosa kjøpte jeg i USA.


Den nye dukkevogna har vært i boksen siden jul. Vi ville ikke at 2-åringen skulle ødelegge den ved å kjøre i veggene inne, men nå i sommer ble det plutselig stas å kjøre vogn ute. 
Vogna før sengetøyet ble ferdig :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin med det sengetøj...

  SvarSlett
 2. Nydelig sengetøy til dukka :) Skjønner godt dere ikke vil bytte vogna hun fikk fra farmor, selv om den du kjøpte er MYE finere:)
  Jeg fikk ei dukkevogn en gang, ei lita, rosa ei. Brukte den mye, helt til brødrene mine laga seg olabil av hjulene og satte seg i bagen;)
  Trine

  SvarSlett
 3. Er vild med sengetøjet - SÅ lækre farver.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 4. Søt vogn med søtt sengetøy, men enig med Trine - mykje finare Grepa vogna som forøvrig er produsert her i Ørsta:) Var innom og såg at det var på det innlegget eg la att min første kommentar hos deg;) Artig:))
  Fabrikken er lagt ned no - siste åra var den finskeigd og laga mest komfyrar. Fabrikklokalet som er forholdsvis nytt står tomt. På tomta til gamlefabrikken midt i sentrum har kome eit digert og stygt kjøpesenter.
  Heldigvis er litt av fabrikken bevart. Det er ei flott murbygning som no vert brukt til kunstutstillingar:) Her vart det visst mykje informasjon og historie, men forsto på svaret ditt at du likar det;)
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt gøy at det var første innlegget du skrev noe på hos meg - tida har gått fort :) Ja, jeg liker godt historie. Blir ganske oppgitt over mange steder som ikke tar vare på gamle bygninger, og gjerne setter opp noen store og stygge murklumper som ikke passer sammen med de gamle bygningene. Slik er det her også...

   Slett
 5. super fint sengetøj - er helt vild med printet :)

  SvarSlett