lørdag 17. november 2012

Tynt stoff

Etter et par år som stoffgal, har jeg kjøpt stoff fra mange ulike private selgere og fra hele verden. Noen ganger er stoffene veldig tynne. Da er det kanskje fort å tenke at det ikke kan bli til noe, men da tar man feil. 
Strykeinnlegg er noe som kan brukes for å forsterke stoffet. Her har jeg handla litt Vlies på Stoff og stil som jeg har strøket på baksiden, og så har jeg sydd søt toalettveske av stoffet. 
Veska er fora og har tynn platevatt for at den skal bli stødig.Jeg synes resultatet ble flott selv om stoffet var veldig tynt :)

10 kommentarer:

 1. Veldig fin! Fint du viste etiketten på vliesen, jeg sliter med å finne akkurat riktig tykk variant. Skal sjekke ut denne.

  SvarSlett
 2. Dette ble jo kjempesøtt!
  Imponert over alle de fine motivene du har på stoffene dine :)

  SvarSlett
 3. Så smart!
  -Og veldig søt toalettveske!

  SvarSlett
 4. Fin! Slik gjer eg det også med tynne, gjennomsiktige eller ustødige stoff. Ein del av dei gamle stoffa er i polycotton, og dei er veldig tynne. Det er dessverre ikkje alltid at selgar oppgir om stoffet er rein bomull eller blanding:(
  Heldig som fann slike fine, ubrukte trekk!

  SvarSlett
 5. jeg synes det er så vanskelig å finne de perfekte innleggene/ vlies/vatt som passer..har bestilt en del meter pr nett som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til for å si det sånn!!

  dette så helt perfekt ut, ingen som ser at dette i utgangspunktet var et tynt stoff.

  SvarSlett
 6. Så kjekt at du tittet innom bloggen min :) Kjempefin og inspirerende blogg du har! -har lagt meg til som følger. Har selv 2 slike toalettmapper i akkurat det stoffet, hihi. Ikke sydd selv da, er ikke så tålmodig og flink med symaskin som jeg hadde ønsket. Ser du har en liten salgsblogg...skal jammen meg titte innom der! ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 7. Jeg er jo KÆMPE bambifan og jeg synes resultatet er blevet rigtig godt - du er så dygtig. Virkelig god måde at løse problemet på.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 8. Smart :) Så herlig stoff og fin toalettveske :)

  SvarSlett
 9. Så herlig toalettveske og herlig triks :)

  SvarSlett