fredag 16. november 2012

Dale putetrekk

Fine, retro putevar - ubrukte og rett fra posen. 
De stammer fra et gammelt butikklager som ble solgt på loppemarked.
Elsker den fine grønnfargen. Har lekt litt med idéen om å sy en bluse til meg selv, men et lappeteppe para med brunt ville også blitt fint. 
Når jeg finner fine stoff, begynner hodet å tenke ut mange muligheter. Synd jeg ikke har noen som kan sy for meg - så kunne jeg bare sitte og bestemme hvordan jeg ville ha produktene, og så gjorde noen andre resten av jobben. 
Noen andre som har tenkt den tanken?  
:) 

Det er fredag - JA til masse kos :) 

6 kommentarer:

 1. Hei høpp!

  Takk for fine ord fra deg:)

  MYe fint du har laget,og elsker retro stoffene:)

  Nyt helgen!

  Klem LINDA:)

  SvarSlett
 2. Åååå så fine! Nydelig grønfarge:) Du får nok til noko fint, tenkjer eg!
  Eg likar best å gjere syjobben sjøl eg;) Men det er ikkje alltid det blir som eg hadde tenkt.... Av og til blir det bedre og andre gongar funkar det ikkje i det heile tatt! Men det er no det som gjer dette så spennande,at ein ikkje heilt veit kor det endar.....
  God helg til deg.

  SvarSlett
 3. Å, heldige du som har fått tak i dette fine stoffet :-) Har tenkt samme tanken som deg ja, men koser meg med syinga og då! Skulle berre hatt litt meir tid...
  God helg :-)

  SvarSlett
 4. Veldig fine grønnfarger! Jeg vil ikke ha noe hjelp til å sy, jeg liker å gjøre det selv. Det er det som er morsomt! Men, har jo ofte flere ideer enn det jeg klarer å gjennomføre. Litt sortering og prioritering må dermed gjøres. :-)

  Nå får jeg ikke sove. Har prøvd i to timer, uten å lykkes. Så nå er det en liten pause ved PCen, før jeg prøver igjen. Pleier å gå bedre ved forsøk nr to.

  God helg!

  SvarSlett
 5. SÅ herlig med orginalt vintage sengetøy :)
  Lekkert i mønster og farger.

  SvarSlett
 6. Så heldig å finne et som er ubrukt !
  Og for en herlig grønnfarge :)

  SvarSlett