mandag 12. november 2012

Lang nese


Har du noen gang ønska at nesa til folk som lyver, ble lengre? 
En fristende tanke, synes jeg :)

Historien om gutten som fikk lang nese når han løy, har alltid vært en favoritt hos guttene mine. 
Vi har også en søt Pinoccio i tre som vi fikk av ei snill tante da eldstemann ble født. Da jeg kom over Pinocchio-stoffet i 100% bomull med den nydelige grønnfargen, var jeg ikke sen med å slå til. 
Slikt blir det nye puter av! 
:)

6 kommentarer:

 1. Søt Pinochiofigur i tre og herlige stoffer i flott pute:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Ett sånt fantastiskt Pinocciotyg! Kudden är ursöt!

  SvarSlett
 3. Veldig søt Pinoccio. Var i Roma i helgen, og så en butikke med masse treleker. De hadde Pinoccio også. :-) Men, jeg var på sparer'n og kjøpte meg ingenting. Ja, bortsett fra et nytt headset til telefonen min da, for jeg hadde glemt å ta med meg det jeg pleier å bruke. Hører ikke så mye på musikk fra mobilen, men på tur er det veldig greit. Fant et headset som kan brukes på iPhonen, ikke bare til musikk, men også til å svare på telefonen. Før hadde de bare svarte, men nå kunne jeg endelig få et i hvitt. Er litt usikker på hvorfor jeg ville ha hvitt, men det hadde jeg. :-)

  Du har sydd kjempemange fine puter nå! Håper du finner noen nye eiere til dem, ellers blir det vel puter på alle til jul. :-)))

  Formen min er bedre nå, endelig! Håper det holder en stund. Litt rart å føle seg bedre rett etter en anstrengde helg med mye moro, men sånn er det noen ganger.

  SvarSlett
 4. Så utruleg mange fine stoff du har fått tak i !
  Søt pute med herlig Pinoccio-stoff:)

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Kjempesøtt pinoccio-stoff! :)
  Jeg sa visst noe feil til deg: Hvis du vil finne noen å dele bestilling med kan du melde deg inn i gruppen Ost og smør fra Käserebellen på facebook (mulig du må be om tillatelse til å bli med i gruppen). Men du kan jo begynne med smør, og visst det går bra (som jeg er sikker på at det kommer til å gjøre), kan du jo kanskje tenke på ost ved neste importrunde i januar! :)
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 6. Du har utrolig mange flotte puter med morsomme og nostalgiske motiv!

  SvarSlett