søndag 30. oktober 2011

Award
Jeg har vært så heldig å få en Award fra en dansk blogg - den finner dere her
Takk Karina - det var hyggelig:-) 

Med awarden følger dette:
Man skal linke til den man har fått awarden av og gi awarden videre til 5 bloggere med færre enn 100 lesere OG svare på 5 spørgsmål.

1. Hvorfor begyndte du å blogge?
Jeg satt mye hjemme da jeg var gravid og etter fødselen. Ble fort lei det som ble vist på TV. Plutselig oppdaget jeg en verden av blogger på Internett med utrolig mange flinke jenter som viste flotte ting som de hadde laget selv, fine bilder, gode tips og underholdende skrivning. 

2. Hvilke blogger følger du?
Jeg liker godt blogger som kan inspirere til håndarbeidsprosjekter, gjenbruk og grønn hverdag, sunn mat og ikke minst er flinke til å skrive. Et godt sammensurium av ulike ting altså... 

3. Favorittfarve/r?
Jeg liker godt fargene lysorange og gul nå, men det skifter ganske ofte. 

4. Favorittfilm/er
"Scindlers liste" er utrolig sterk. Og det samme er "Livet er herlig" / "La Vita e´bella". (Hvis du ikke tar frem papirtørkle boksen her, så feiler det deg noe!) 

5. Hvilke land drømmer du om å besøke og hvorfor?
USA. 
Har vært der flere ganger og lengter stadig tilbake...Hyggelige folk med bakgrunn fra hele resten av verden OG If you can´t find it here, you can´t find it anywhere...


Jeg velger å gi awarden videre til:En blogg til å bli i godt humør av! 
Herlige "geriljabroderi" og masse humor i innleggene som hun legger ut.

Kreativ blogger som syr mange flotte ting av retrostoffer og dessuten er ei initiativrik jente - har samla inn penger via sin blogg til noen som trenger det mer enn vi.

Ganske ny blogger. Hun liker gjenbruk og "gjør det selv" prosjekter. Nå er hun blitt fridd til, så da håper jeg på litt innlegg om det :-) 


En hyggelig blanding av matoppskrifter, fine stoffer, håndarbeid og gamle møbler. Har mange skjønne stoffer som jeg kan sikle etter ;-)

En koselig blogg av ei jente som syr mange fine ting og skriver om ulike DIY prosjekt. 

Håper dere alle får ei fin uke!
:-) 

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med award! Kjekt å bli meir kjend med deg:)

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig med award, og ikke minst med beskrivelsen av bloggen min. Tusen tusen takk :) Jeg er litt ute av bloggingen for en periode, hektiske dager med mange selskaper og mye overtid på jobb. Men snart er jeg tilbake, og da skal jeg se om jeg får sendt den videre.

  Ønsker deg en finfin kveld! :D

  SvarSlett
 3. Tusen takk for award og fine ord :) Så koselig!

  SvarSlett
 4. Kul att få läsa lite mer om personen bakom alla inspirerande inlägg och roligt med lite nya bloggtips!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for award fra deg - og gratulerer med din award! Du har en flott blogg! Setter veldig pris på fine ord fra deg og at du liker min blogg:)
  Klem fra Lill

  SvarSlett
 6. Tusen takk for award - det var en kjempehyggelig overraskelse:) Det er litt mye som skjer i den virkelige verden akkurat nå, så litt labert på bloggfronten om dagen, men er nok plutselig tilbake. Vil gjerne benytte anledningen til å si at jeg liker veldig godt din blogg også:) Ha en flott uke!

  SvarSlett