torsdag 1. september 2016

Litt hippie...

I helga var vi en svipptur til Danmark.
Vi koste oss med god mat og flott vær.
Jeg handla litt økologisk frukt og grønnsaker. 
I tillegg ble denne fine lærveska med meg hjem.
Den passa godt sammen med tunikaen som også er et bruktfunn fra et års tid siden. 

Har også fått sydd litt.
Dette pennalet i halvparten brukt stoff. 
Uglestoffet kjøpte jeg for fem år siden, før jeg fant fine brukte barnestoff. I love the night life, er vel ikke helt sant, bortsett fra at jeg sliter med å få lagt meg på et fornuftig klokkeslett. Blir fort midnatt. Planlegger stadig vekk å ta meg i nakken og få endra på mine dårlige vaner, men det har vist seg vanskelig å få til.

Når legger du deg på kveldene? 
:)
4 kommentarer:

 1. Hei, der var du jo!
  Så koselig med Danmarkstur, det blir aldri feil.
  Fin veske også! Så holder du jammen meg liv i symaskinen også i motsetning til meg. Den har stått urørt lenge nå. Leggetid? Legger meg rundt halv tolv-tolv i hverdagen, har alltid trengt lite søvn. Er mye våken natterstid og sover best fra o4-tiden og utover. Ha en finfin kveld! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Åh en fed kernelæder taske. Jeg er også en smule hippie. Hippie-Libbie ku man kalde mig :)

  SvarSlett
 3. Så fin veske! Deilig med en liten tur, vekk fra daglig sjas og mas. Fint å gjøre noe annet sammen med familien. Og nå er det snart helg igjen, det blir deilig. Jeg har brukt nesten all tid siden søndag ettermiddag på å male tak og vegger i stuen. Fikk masse hjelp til maling av søsteren min (som har ferie), men det ble mye jobb på rydding og å få alt på plass etterpå. I en 3-roms leilighet er det begrenset med plass å sette alt som ellers oppholder seg i stua. Men nå er det meste på plass. I alle fall såpass at vi kan sitte i sofaen og slappe av. TVen virker også, som gjør at jeg i alle innimellom blir mer opptatt av det enn å fortsette å rydde på plass. Med litt dårlig helse er det viktig å ro litt ned også. God helg til deg og familien! Og takk for alltid hyggelige kommentarerer på bloggen min.

  SvarSlett
 4. Så koselig med innlegg frå deg igjen:) Er så sjelden pålogga no at eg får ikkje med meg alt. Nydelig både veske og tunika. Sikkert godt med ein liten tur bort:) Her har det ikkje vorte tur i år. Sidan mannen ikkje får køyre bil på ei stund vart det ikkje noko av ein planlagt tur til Sverige. Så langt orkar eg ikkje køyre med mitt ustabile hovud.

  Det er med meg som med deg - veldig vanskelig å finne senga på kvelden! Den passerer som regel midnatt før eg tek til vett;) Slit med å sovne og då er det som regel ingen vits i å legge seg for tidleg.
  Ønsker deg ein fin søndag og ei god ny veke:) Klem

  SvarSlett