fredag 1. januar 2016

Rosa på ballDa denne herligheten nettopp hadde blitt hengt ut hos Fretex, var jeg så heldig å komme inn. 
Den var så spesiell og 70-talls retro at jeg tenkte den sikkert kunne være morsom å kle seg ut i. 
Da jeg tok den på, syntes jeg at den var fantastisk flott. 
Rosa på ball...

Barna bare måpte da jeg tok den på julaften. 
Julekjolen 2015. 

Tror ikke jeg kommer til å bruke den veldig ofte, men fint snitt og morsom kjole som ikke mange har maken til :) 


5 kommentarer:

 1. Så utrolig flott kjole! Nydelig farge, rett og slett en rosa drøm :)
  Ser at du benytter deg av en god del stoffer i retro, fantastiske produkter du har laget i 2015!Du skulle ikke tilfeldigvis ha noen gode nettadresser hvor de selger slike stoffer med bra kvalitet? Har dessverre opplevd at retrostoffer som ser fine og solide ut "på skjermen", viser seg å være rimelig tynnslitte og bleke når jeg får dem i posten...

  Ønsker deg et godt, nytt og kreativt år :)

  Liv Iren, Levanger

  SvarSlett
 2. Hei, Liv Iren. Takk :) Kan dessverre ikke tipse om butikker som selger slike tekstiler. Jeg kikker alltid i bruktbutikkene jeg besøker og av og til er jeg heldig, men som regel ikke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen, og tusen takk for svar! Har faktisk tenkt mer og mer på å oppsøke bruktbutikken som er like ned i sentrum her, kan hende det blir full klaff :)Uansett greit å få kjenne på kvaliteten før man går til innkjøp. Jeg er veldig for gjenbruk, og blir like glad hver gang jeg finner en retroskatt eller to :)
   Fortsatt god helg til deg!

   Slett
 3. Wow...så fantastisk flott kjole! Den minner meg om kjolane frå den tida eg og eldstesøstra mi var unge, første halvdel og midten av 70-talet. Heilt nydelig er den og du kledde den utrulig godt! Men forstår at det ikkje er så lett å bruke ein slik kjole, det må liksom vere i rett setting. Men gøy å eige ein så flott kjole då!

  Ønsker deg eit godt nytt år med masse kreativitet!

  Skal prøve å kome i gong igjen med både sying og blogging. Har faktisk begynt på eit blogginnlegg men motivasjonen er så liten at eg trur ikkje det blir posta.
  Ha ei fin helg!
  Klem frå meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du kommer i gang med syinga og blogginga - savner at flere blogger - så fint å bli inspirert av dere andre der ute. Jeg merker at bloggerne er blitt kraftig redusert, men veldig koselig med dere "faste" om så bare det er naturbilder eller tekst også. Litt som å slå av en liten prat :) Go helg - klem :)

   Slett