tirsdag 22. september 2015

Høstsysler
Da var jeg tilbake - plutselig var det gått lang tid. 
Mye har skjedd - jeg er valgt inn i kommunestyret her jeg bor. 
Utrolig kjekt, og veldig spennende med mye å sette seg inn i ... 
Ja, nå kan dere få lov å gjette hvilket parti jeg representerer .
Det bør gå an å gjette basert på bloggen min...
:)

Har handla litt brukt på Fretex - en superlett liten vest til minste mini.
Hjemmestrikka og mest sannsynlig i favoritt-ulla, 
Nøstebarnull. 

I helga fikk jeg plukka ei hel bøtte full med kantareller og en god del hasselnøtter på et sted der familien min har plukka dette siden jeg var lita. 
Gøy å lære de små det min far lærte meg.

Selv om jeg hadde kledd meg i svart, hadde tette bukser nedi strømpene OG hadde prøvd å sjekke meg selv for flått, oppdaga jeg til min store forskrekkelse dagen etter at jeg hadde hele fem flått på ene armen. 
I tillegg fikk jeg et par myggstikk. 

I sommer har både jeg og barna brukt 100% Aloe Vera på alle slags stikk.  
Det lindrer med en gang, og gjør at det ikke klør lenger. 
Mirakelmiddel :) 
Vil anbefale det til alle.  

Har også handla noen nye langerma t-skjorter til minien. 
I økologisk bomull, selvsagt :) 
Prøver å kjøpe økologisk når jeg handler ny bomull. 
Det er mange butikker som har et godt utvalg av det, og jeg håper at så mange som mulig etterspør det så vi kan få slutt på all sprøytinga bomullsindustrien bedriver.  

I dette øyeblikket har jeg sår hals og ørevondt. 
Mange her i sør er syke med influensaliknende symptomer. 
Jeg propper meg med hvitløk og håper det korter ned på sykdomstida. 

Håper leserne er friske og i god form - fortsatt fin kveld til deg :)  

11 kommentarer:

 1. Her er det også sykdomstid med sår munn og hals. God bedring! Og gratulerer så mye med valget. Jeg tenker det er De Grønne du er representant for? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig :) (Og god bedring til deg også :)

   Slett
 2. Så spennande med plass i kommunestyret då:) Eg tenkte også på Miljøpartiet de grønne med ein gong du sa du sto på liste så eg tippar det ;)
  Flåtten er skummel, men i år har det ikkje vore så mykje her. For nokre år sidan kom eg heim etter ein sopptur og fann heile 15 flått og utallige bitt! Aloe vera er supert - eg har ei plante og smører geleen rett på sår o.l. Men planta bør helst vere nokre år før den er virksom. Og mi er gammal:) Kantrell er det veldig lite av her i år. Har nesten ikkje funne noko som helst.
  Kjedelig med vond hals - håper på snarlig bedring for deg! Har heldigvis unngått slike ting men kan likevel ikkje seie eg er frisk og rask.
  Lykke til i ditt nye verv og ha ei flott veke vidare!
  Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Alvhild. Og ja, det er MDG som er blitt partiet mitt :)

   Slett
 3. Gratulerer med nytt verv! :)
  Har du sjekket med HM at det er 100% organisk bomull? For så vidt jeg forstår er det lov å reklamere med at bomullen er organisk selv om bare en liten prosent faktisk er det :( Det er selvfølgelig bedre enn ingenting, men jeg synes ikke det er bra nok av butikkene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maria :) Ja, jeg tenkte også på det så jeg har sjekka det, og det skal være 100 % økologisk dyrka bomull. På nettsiden til HM skriver de en del om hva de i tillegg gjør: https://www.hm.com/no/customer-service/faq/our-responsibility. Viktig at vi følger med på dem - det er så lett å bli litt sånn halvsløv konsument som bare handlere uten å tenke på hvor det kommer fra. Jeg prøver å handle brukt så ofte jeg kan også :) Koselig med kommentar fra deg - kjekt å vite hvem som leser innom :)

   Slett
  2. Så bra :) Har selv noen t-skjorter som reklamerer med at de er økologisk bomull, men etterhvert oppdaga jeg at de bare "inneholdt" økologisk bomull. Så har skjønt at det er litt variabelt, dessverre.

   Slett
 4. Håper du bedre snart, er alltid kjedelig å være dårlig. Gratulerer med vervet. Jeg regner også med at det er miljøpartiet De grønne, men vi kan jo ta feil. :-)

  Skal huske på rådet ditt om Aloe Vera, jeg har en samboer som klør så veldig av stikk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var MDG :) Ja, jeg hadde ikke trodd det skulle være så effektivt. Produktet som jeg har er en slags olje, og det slutter å klø med en gang. Virkelig trolldom :)

   Slett
 5. Gratulerer med å være valgt til å være med å bestemme i samfunnet! Det gjør du sikkert bra! :) Ønsker deg god bedring!

  SvarSlett