mandag 10. august 2015

Tornerose
Tornerose.

40cm x 40cm.

Ny pute med pipingkant.

Stoffet foran og bak = gjenbruk. 

:)


7 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin, Elisabeth! Du er virkelig en haj (bruger man det udtryk på norsk mon?) til det der med at finde a) den perfekte måde at bruge ét stort motiv fra mønstret stof - og b) kombinere det med det skønneste retrostof! Respekt herfra :-) KH Lilly

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, snille Lilly :) Ja, vi sier det samme - at noen er en hai til å gjøre noe :)

   Slett
 2. Fiiin pute! Du er skikkelig god på pipingbånd. Og liker det tydligvis godt også. :-))))) Som vanlig har du fine stoff og kombinasjoner.

  Jeg syr bursdagsgaver i dag. Til en som hadde bursdag i mai, og lillebror som har bursdag nå. I mai fikk de begge en vest, og nå får de begge en genser. Litt ekstra til den som faktisk har bursdag, en actionfigur. Håper den faller like godt i smak hos minstemann som det den gjorde for storebror i mai. Synd man ikke kan sy klær til actionfigurer, synes jeg. :-)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi - ja, jeg og pipingbånd er bestevenner :)
   Heldige de som får pakker fra deg, du er så flink til å gi hjemmesydde ting. Flotte gaver.

   Slett
  2. PS: Synes helt klart at actonfiguren bør få et sett hjemmesydde klær ;)

   Slett
 3. Kjempesøt pute! Er nok nokon som blir glad for den:)
  Eg er på Bjørke endå. Siste dagen i dag - i morgon kjem husfolket heim:) Har kosa meg masse her inne, rusla på mange gjengrodde stiar og teke masse bilde. Her er så stilt og fredelig, her er det lett å finne roa. Nesten synd at det er over. Så sying og data har det vorte lite av, men har faktisk ikkje sakna noko av delane.
  Fin tirsdagskveld til deg! Klem.

  SvarSlett
 4. Det hørtes skjønt ut. Å komme seg ut i naturen er viktig, og det er smart å skru av dataen med jevne mellomrom. Jeg er nok for avhengig selv - det er så lett å sjekke ut alt mulig der... Prøver å kutte ned. Kanskje gi meg selv en time data hver dag..slik som jeg prøver å regulere barnas nettbruk :) :)

  SvarSlett