fredag 14. august 2015

Loppefunn i treJeg er så fornøyd med dette fatet i heltre. 
Det blir greit til muffins, scones eller ei fin kake på. 
Tror jeg vil bake kake denne helga. 
Fant en god oppskrift som jeg skal prøve ut :) 


Disse fine her er også bruktfunn: 
To fine salatbestikk for noen kroner. 
Det ene settet har jeg latt gråne fint. 
Det andre er olja. 
Litt usikker på hva som er finest :)  

4 kommentarer:

 1. Ååååå, det fatet er et kupp, nesten samme hva det kostet. Skikkelig fint! Når jeg ser hva du finner så er jeg irritert på meg selv. Jeg finner aldri noe fint gammelt, så derfor ser jeg aldri mer. Kanskje revurdere innstillingen min. Liker ikke så godt å lete når det er så uoversiktlig. Er like dårlig når det er salg ibutikkene.

  Når det gjelder bestikket så likte jeg det best det mørke. Men uten olje ser det mer gammelt ut. Kommer an på hva du ønsker deg.

  Så deg forresten på Facebook. I sygalegruppen. Holdt på å klikke av for å bli venner, men så kom jeg på at jeg ikke kjenner deg. Ha ha! Blir jo litt kjent på blogg da. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi - ja, vi kjenner jo nesten hverandre gjennom blogginga :) Du må bare klikke av for å bli venner der :)

   Slett
 2. For eit superfint fat! Det var sannelig eit kupp:) Synest faktisk det olja salatbestikket var finast av ein eller anna grunn - vanligvis likar eg best det som ser litt slitt ut. Men går fint an det andre også.
  Gjorde nokre fine funn på bruktbutikken i dag eg også. Fann ein middagstallerken i mønsteret Skaugum frå St.v.flint. Det serviset arva mannen etter foreldra men måtte dele med ein bror så difor har vi berre til seks. Men no har vi plutselig ein til! Fann også ein fin bolle frå Figgjo og eit superfint retrodynetrekk i finfine blå/grønnefargar. Litt tynn kvalitet men finn heilt sikkert noko å bruke det til:) Slike funn gjer meg rett og slett lykkelig :) Håper syforma slår inn snart - hanglar litt om dagen så kreftene går til å plukke bær og stelle litt i hagen. Fekk endeleg litt sommarvarme her også så litt for godt ver til sying uansett;)
  Ønsker deg ei kjempefin helg! Klem.

  SvarSlett
 3. Hvor er det et SKØNT fad - det er virkelig fint, Elisabeth. Sikke et fund! Træting er bare så fine og dejlige...og naturlige. Ved ikke hvad det er, men jeg er vild med træer og træting :-))))
  Begge salatbestik er rigtig fine, men jeg synes bedst om det mørke, som du har olieret :-)
  Lyder lækkert med kage.... ;-)))) KH Lilly

  SvarSlett