lørdag 29. november 2014

Julegaver


Da har jeg funnet frem ei kjempefin hjemmestrikka jakke til Baby born som vi har fått av svigermor. Hun er superflink med pinnene, og denne passer fint til buksene jeg har sydd. 

Jeg har laga flere sett til denne dukka som minsten skal få til jul. 
Det er ei såkalt "interaktiv dukke" som kan tisse, gråte, bade og spise grøt. 
Jeg har kjøpt den for ei stund siden, men spart den til minsten ble litt eldre og vil få til dette uten at det blir altfor mye gris.... 
Jeg kommer til å vise flere sett til dukka i dagene som kommer. 
Dessverre ikke på dukka, for den er alt trygt pakka inn og gjemt bort :) 


Vil ellers tipse småbarns forledre og andre om at der finnes så mye fint håndlaga som selges rundt om. 
Jeg vil virkelig mye heller kjøpe (og få)slike julegaver enn alt det masseprodusert i de vanlige butikkene.  
Synes det er mye finere.

I går var det "black Friday". 
Jeg kjøpte ikke en eneste ting :) 

3 kommentarer:

 1. Så søtt! :)

  Jeg prøver å støtte disse små butikkene som klamrer seg fast innimellom kjedene i byen. De har så mye fint og spennende. Vi har nok kjedebutikker rundt overalt.

  SvarSlett
 2. Ååå så søte dokkekle! Tenker det blir ei fornøgd lita frøken på julaften :) Ante ikkje at slike dokker fantest ein gong! Er så enig så enig med deg ang. masseprodusert og Black Friday! Kjøpte heller ingenting i går og prøver å kun gi gåver som er "fornuftige" og gjerne heimelaga av meg sjølv. I fjor laga eg ein del spiselige gåver og det var veldig populært. Trur det blir nokre slike i år også. Fikenmarmeladen slo godt an..den er sååå god til ost!

  SvarSlett
 3. Kære Elisabeth! Hvor er det bare et fint sæt - det skal nok bringe stor glæde :-)
  Åhhh, ja, er helt enig mht. Black Friday - hader sådanne koncepter og forstår virkelig ikke, at mange mennesker går helt amok. Vi holdt os LANGT væk fra butikker i går! I U.K. var folk kommet op at sloges om et fjernsyn...et fjernsyn?!! Helt ærligt! Folk er ikke rigtig kloge :-/

  Og i øvrigt: STORT tak for dine søde kommentarer 'hos mig'. De varmer. Og jeg håber inderligt at dine studier går godt; jeg savner faktisk jævnlig aktivitet på din blog, selvom jeg har en del at indhente i Blogland.

  KH L

  SvarSlett