fredag 26. juli 2013

To stykker

 Når ferien kommer, tror jeg alltid at jeg skal få gjort så mye. Slik blir det som regel ikke - heller ikke i sommer.

På hytta vår blir det litt tid på kveldene. Da strikker jeg litt, men har også hatt med litt retrostoff som jeg har klippa opp til ulike prosjekter.

Hytta er veldig "primitiv". 
Det er ikke vanlig strøm og innlagt vann.
Vi har solcellepanel som brukes til noen lamper, en radio og en TV. TVén brukes kun til å se en tegnefilm om morgenen og en om kvelden.
Jeg jobber hardt mot alle andre i familien for at vi ikke skal ha TV-kanaler, data eller lignende der :)


To toalettvesker er blitt sydd av stoffene jeg klippa klare på hytta. 
Liker godt dette ferskenfarga og mosegrønne stoffet :)

6 kommentarer:

 1. Fine. Jeg har hatt med symaskina på hytta, men kun ferdig med én veske. Fortsatt god sommer.

  SvarSlett
 2. Slik er det her også - har alltid så mange planar for ting som skal gjerast i ferien. Men så kjem den - og då går eg fort inn i feriemodus. Hastar ikkje - kan no gjere det i morgon. Og slik går no dagan....og plutselig er ferien over. Men no nytast iallefall fine og solfylte dagar! Puslar litt ute på ettermiddagen - malar husmur no. Godt å få nytte fineveret til slikt.
  Kjempefine toalettvesker! Likte begge to - men best den første:)
  Fin helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Fine toalettvesker! Det småblomstra stoffet er berre lekkert:)
  Din form for hytteferie høyrest ut som ei god og avslappandes tid med familien. Det skal vere litt primitivt på hytta, er no mi meining. Vi har nokre nye hytter i nabolaget, og dei er som små hus med all verdens komfort...  SvarSlett
 4. Åh...sukk...eg elskar dei fine stoffa du brukar! Nyyydelige ting :) Til å bli glad i! Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 5. Søte toalettvesker! Tiden flyr dessverre så altfor fort og prosjektene blir dessverre liggende og vente (på bedre tider?). Jeg har også kjempet mot TV på hytta vår, men ble nedstemt - spesielt av Mannen i Huset som måtte stå opp med guttene før seks om morgenen i en laaaang periode (nå er det meg...).

  SvarSlett
 6. Så fine toalettmapper! Håper jeg også får dreisen på disse snart :) Har nettopp begynt å sy, og toalettmappe/sminkepung var det første jeg prøvde meg på. Resultatet kan du se her: http://mariaskreasjoner.blogspot.no/. Handlet litt stoff hos deg for en liten stund siden. Da spurte du meg med det samme om jeg hadde blogg. Vel, måtte svare nei. Men NÅ har jeg blogg ;) Hyggelig hvis du titter innom en tur og legger igjen en kommentar, selv om det kun er to innlegg på bloggen foreløbig ;) Mvh Maria.

  SvarSlett