fredag 15. februar 2013

Barnebok

 En ny bok av Kirsten Langbo til samlingen min. 
Fra før har jeg nummer 2. 
Dette var nummer 1. 

 Tegninger av Felicitas Kuhn. 
Boka var i god stand, og jeg koser meg med bildene :)
Var jeg stoffdesigner, hadde jeg laget noen med slike flotte tegninger på. 
Hva slags stoffer liker du best? 
:) 

11 kommentarer:

 1. Har en av disse bøkene jeg også. Veldig fine tegninger, men historiene er jo så som så. Sønnen min blir litt forvirret av disse bøkene, for at tror alle guttene er jenter... De ligner jo litt på jenter, når sant skal sies. :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei June. Ja, jeg er enig med deg i det med historiene, men jeg synes noen i denne boka var ok. Det at han tror alle guttene er jenter, hadde jeg tatt som et godt tegn. Godt å slippe unna stereotype fremstillinger av "tøffinger", og jeg er jo stor fan av unisex klær til de små :) :)

   Slett
  2. "Une" skulle det jo være - litt fort i svingene :)

   Slett
 2. Oh my!!! I have all these books! I think there are 5 or 6 all in all! I loved them as a kid and now my little one is reading them with me :)

  SvarSlett
 3. Husker de bøkene fra når jeg var liten <3 elsk!

  SvarSlett
 4. Herlige teikningar! Her i huset er ei anna bok i denne serien - fem gode venner. Same forfattar og illustratør. Den er frå eldstemann var liten og meget velbrukt og litt dekorert som mykje anna frå den tid han var liten. Han elska å teikne - det første han teikna var ein "månemann"(= månen med ansikt)på duken på kjøkkenbordet. Då var han 18 månader gammal:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei han jobbar ikkje med noko teiknerelatert - han har ein bilrelatert jobb:) Bil er den store interessa no! (Skal ikkje nemne kor mange bilar han har ståande....) Han er veldig flink til å teikne fortsatt men praktiserar lite - desverre!

   Slett
 5. Gurimalla, den boka hadde jeg som liten,husker bildene, hvor har du funnet den?Skulle gjerne fått fatt i denne.

  mvh Trude

  SvarSlett
 6. What a great idea! I love it. Simple and lovely.

  SvarSlett
 7. Kjempefine tegninger! Barndomsminner :)

  SvarSlett