mandag 17. desember 2012

Lysegul bambusJeg har strikka en ny vest i bambusblanding til å ha under bodyen siden minstejenta ikke kan ha ull rett mot kroppen. 
Det har fungert veldig greit med denne jeg strikka her, så tenkte det var greit å kunne skifte litt mer :)

Siden bambusgarnet blir litt "slapt" etter en stund, så strikka jeg denne litt mindre så den skal være litt strammere rundt kroppen. 
De små elefantknappene har jeg spart på lenge, men aldri funnet noe å bruke dem til. Vanligvis ender jeg opp med treknapper, men syntes de passa fint på denne vesten. 

Gir du klær til barna til jul, eller er det bare leker og utstyr?  Jeg synes det er greit å gi litt klær, og da blir det flere pakker under treet også. Halve spenninga er jo å se på pakkene før de er pakka opp :) 

10 kommentarer:

 1. Super fin vest i en skøn, jeg ville elske at der lå sådan en under vores juletræ! Vi har både legetøj, udstyr og tøj liggende i pakkerne under vores juletræ:0)
  Glædelig jul til dig og dine kære.
  Kh. Louise

  SvarSlett
 2. Hvor er den fin - smuk farve og de sødeste knapper. Emil får ikke tøj i julegave i år for han får tøj i fødselsdagsgave (den 20/12). Vi ønsker os faktisk kun tøj til Carla, da vi ikke mangler andet til hende, så det er vist forskelligt fra år til år.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 3. Skjønn vest! Og knappane var supersøte!
  Junior på 16 får kle, joggesko og anna han har bruk for, men også litt pengar til jul. Det er jo så mange dubbedittar dei treng i den alderen, og som dei helst vil kjøpe sjølv.....

  SvarSlett
 4. Så fin!
  Her blir det mest tøy, og litt leker.
  HAr akkurat pakka inn en superdeilig lekedress til Gabriel, fra Ej sikke lej! JEG gleder meg til å åpne den pakken. hihi

  SvarSlett
 5. Veldig søt gulfarge!! Nydelig :) Jeg er tilhenger av hjemmelagede gaver, så fremt jeg har tid (og det har vært litt mangel på det i år, men et par har det blitt! ) :) God førjulstid!

  SvarSlett
 6. så søt!
  her gir vi klær i julegaver til ungene ja..alt mulig annet blir det nok av likevel :)

  SvarSlett
 7. Hold nu op!!! Kan du OGSÅ strikke!!!!!!!!!!
  Hvor er den fin og en lækker lækker farve. Lige min stil. Du er simpelthen en wonder-woman :)
  God jul søde
  kh Libbie

  SvarSlett
 8. Så lurt med bambus under ulla. Vi har heldigvis ikke problemer med ull, men det kan være en god ide for alle :)

  SvarSlett
 9. Hvor er den fin. Jeg elsker bambusgarn, det er så blødt og lækkert! Glædelig jul :-)

  SvarSlett
 10. Finfin vest, startet også på en i ull da jenta var 8 mnd, den er IKKE ferdig enda, tror nok den er for liten allerede.. hun blir jo 2 i januar!
  Bambus er jo supermykt! Må være supert rett på små kropper :o)

  Her blir det en blanding av klær og småsaker, bestemor har kjøpt en hund som gjentar, så jeg regner med mye gjentakelse på julaften!!

  God jul!

  SvarSlett