tirsdag 4. desember 2012

Et røverkjøp

Denne bulka kurva fikk jeg kjøpt for 1 kr på loppemarked i sommer. 
Den er kjempefin til papiret mitt. 
(noe av det i alle fall ;)

Jeg prøver å kutte ut glansa papir som ikke kan gjenvinnes, og i stedet bruke annet papir. Avispapir kan også bli fint slik som her
Papir med fine mønster har jeg alltid vært glad i, og jeg har hatt en stor samling. Denne har jeg begynt å bruke opp samtidig som jeg ikke anskaffer meg noe nytt. 

Gjenbruk av papir er riktignok lov - dersom vi får noe fint papir som ikke blir ødelagt når vi åpner pakkene, så kan det jo brukes om igjen.

I min familie har vi alltid tatt vare på brukt papir. Jeg kan enda huske at min bestemor strøk brukt papiret med strykejern :) 
En nesten sjokkartet opplevelse var første jula den ene broren  min hadde med seg kjæresten sin hjem. Hun bare reiv papiret av og krølla det godt sammen. Jeg, 13-år gammel, satt med gråten i halsen og stirra vantro på alt det fine papiret som ble ødelagt. Hun falt noen hakk på popularitetsskalaen da :)

Tiden fremover er veldig travel her hos oss med mye jobbing og selskap. Det blir nok litt stille på bloggen, men så plutsetlig er jeg her igjen.

Fin adventstid til deg :)

7 kommentarer:

 1. Fint at papiret kan få stå fremme!
  Vi tok også vare på papiret husker jeg Ü
  God adventstid, desember er ofte veldig travel.

  SvarSlett
 2. Må smile av din mimring. Får meg til å tenke tilbake på svigermors møysommelige måte å åpne gaver på julaften. For ikke å ødelegge papiret. Og barnebarnas utålmodighet etter å se hva som var inni. Fine minner.

  Oppbevarer også mine papirruller i en søppelkurv i metall. Smart.

  Fin advent ønskes deg tilbake :o)

  SvarSlett
 3. Eg tar også vare på brukt gavepapir, og huske godt at mamma gjorde det samme! Kjenner faktisk av og til at eg blir litt stressa når ungane flekker opp pakkene og ødelegger det fine papiret :-\ men får vere måte på kontrollfreak ;-) kos deg i adventstida!

  SvarSlett
 4. Masse fint papir, og kjekk oppbevaring!

  Kos deg i en hektisk desember! Vinteren og alle dens gleder er her!
  Fin tirsdag!

  SvarSlett
 5. Eg tek også vare på brukt gavepapir og det gjorde vi også i min barndom. Husker også at vi brukte å tegne på papiret som brødet var pakka inn i, det var kvitt med "riller" på eine sida. Den sida var litt blank, så vi tegna på andre sida som var meir ru. Det var store flotte tegneark!
  Kos deg med adventsaktivitetar!

  SvarSlett
 6. Heisan!
  Toalettmappa har kommet vel fram:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre at den har funnet veien fram :)

   Slett