fredag 21. september 2012

Mønster


På Etsy kan man altså få kjøpt masse gøyalt for en snåling som meg ;) 
Mønster til fine dukkeklær. 


Da jeg var liten, syntes ikke min mor at jeg trengte en Barbie, så det fikk jeg ikke... 
Tror det henger litt igjen, for jeg er den dag i dag veldig glad i dukker. 
Noen flere som kan huske noe de ikke fikk da de var små? 


Her i heimen skrudde vi av TV´n i kveld og hørte i stedet på musikk og småprat på radioen. Det var utrolig deilig! 

Fin helg til alle og tusen takk for de hyggelige kommentarene som dere legger igjen.
Jeg blir veldig glad for dem :)

5 kommentarer:

 1. Jepp, jeg husker veldig godt at jeg ALDRI fikk det frisørhodet jeg ønsket meg, sukk... Men jeg fikk låne nabojenta sitt, da:)
  Og dette kommer jeg aldri til å glemme, på samme måte som jeg aldri glemmer den gangen mamma skulle lage 'godteriet' som de fikk som små - havregryn brunet i panna. Det kunne vel ikke helt måle seg med sjokolade;) Men nå har vi prøvd det også, og vi har vel ikke hatt vondt av det! ;)

  SvarSlett
 2. Trodde dev var mønster på klær til deg ;) men så det da jeg kom litt lenger ned... Men den første jakka/kåpa kunne du kanskje lage stor også ?
  Fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 3. Min første Barbie fikk jeg da jeg var 5 år, som premie av mamma, etter en mindre operasjon. Det var ikke en "ekte" Barbie, den het Sara, som meg! Har elsket Barbie siden. Syns fortsatt det er gøy å se på dem i lekebutikken. Nå har jeg fått ei lita jente, så nå er det bare å vente noen år på at hun kan arve alle dukkene, og det megastore amerikanske Barbiehuset mitt. Gleder meg til å kunne leke med noe annet en Cars-biler! ;)

  SvarSlett
 4. Wow, kule dukkeklær. Jeg har prøvd meg på noen Barbie-plagg jeg også (se evt. siste blogginnlegg), men ingenting avansert.
  Jeg fikk aldri Tjorven. Når jeg ser din fine (pussig nok dukka hun opp som "you might also like" under dette innlegget) og var veldig skuffa over det.

  SvarSlett