onsdag 26. september 2012

Kupp!

Det er jo liten tvil om at jeg absolutt ikke har noen interiørblogg, men jeg synes det er gøy med interiør. 
Hva liker jeg? 

Jeg har alltid likt Art Deco stilen, litt sånn 
Agatha Christie og Great Gatsby. 
Geometriske former og symmetri.
Stiliserte figurer. 
(Selv nå som jeg er retrostoff fantast, liker jeg aller best stoffene som er symmetriske, og blomstene som er stiliserte.)

I tillegg er det jo herlig med en dråpe minimalisme slik at jeg har et blankt ark jeg kan farge på...
;)  

Jeg elsker ting med "sjel", ting som ser brukte ut, ting med "industrifølelse".

Disse to teakmøblene kjøpte jeg på loppis i helga. 
Superfornøyd!
Bordplata er veldig slitt, men jeg kan male eller tapensere den, eller bare ha den slik...
Stolen er jeg spesielt godt fornøyd med :)
Hva slags stil liker du?

21 kommentarer:

 1. Det er da to helt fantastiske køb!!!
  Stolen er lige, hvad jeg drømmer om at sidde på ved mit nye sybord.

  Bordpladen kan eventuelt slibes og olieres, så det bliver pænt igen. (http://dindebat.dk/bolig/780951-renovering-af-teak.html)

  SvarSlett
 2. Så heldig du har vore! Stilig både stolen og hjertebordet!
  Det eg er mest fornøgd i huset vårt er salongbordet:) Det fann eg på bruktbutikken og er eit teakbord med to klaffar på langsidene så det blir kvadratisk når begge klaffane ute. Det er såå praktisk! Og så har det god høgde, likar ikkje desse lave salongborda der du har knea oppe ved øyrene når du skal ete!! Og så har det hylle under bordet:)) Elles er stilen min blanding av nytt og gammalt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hørtes ut som et supert bord. Du får vise det på bloggen :)

   Slett
 3. Lækre møbler. Træet på stolen minder mig om de stole der var da jeg gik i folkeskolen i de små klasser - de blev efterhånden skiftet ud, til nogle mere moderne, men de andre har helt klart en bedre stil.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 4. wow, kule! Liker nok mye av det samme som deg. Det litt grove og industrielle tiltaler meg. Lettere å si hva jeg IKKE liker enn hva jeg liker kanskje....:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Wooow! Fant du den stolen i Vennesla? HVORFOR fant ikke jeg den først? haha! Den var helt fantastisk!

  SvarSlett
 6. Stolen minner om dei stolane vi hadde på skofabrikken der eg jobba i mange år. Dei var eldgamle, og ein del gjekk sikkert i bosset då fabrikken gjekk konkurs i fjor... og eg var ikkje på salget for å sikre meg eit eksemplar heller.
  Veit ikkje heilt kva min stil er, men eg likar både tidlause møblar og meir moderne design. Det er ikkje så stor tilgang på brukte møblar her, så eg har mest nytt i interiøret.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, sikkert trist når fabrikken gikk konkurs. Jeg synes det er dumt at så mye lages i utlandet. Det er jo viktig med arbeidsplasser i utkantstrøkene her, men det var det der med konkurransen fra landene med lave kostnader. ..vanskelig.

   Slett
 7. Oh, my Good! Dette er skolestolen over alle og en slik jeg alltid leter etter. Jeg har jo noen skolestoler fra før, men dette er definitivt den optimale i mine øyne. Superheldig var du!!!!
  Fin senkveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 8. Stolen er bare et heeelt suverent loppekupp. Tror heller ikke vi hadde hatt plass etter raidet vårt. Men hadde jeg sett stolen, så hadde jeg nok vurdert å sette av en av de to andre jentene i stedet, for DET er et kupp. Heldige du.

  SvarSlett
 9. et flott funn!! jeg vet ikke helt hvilken stil jeg har jeg, siden vi har bodd så trangt til nå :) gleder meg til å kunne bestemme litt mer selv, og ikke være så bundet av små overfylte rom som må fylle flere funksjoner!

  SvarSlett
 10. Så herlig funn :) Jeg fant noe lækkert på Finn som kom i hus i går. Blogger nok litt om det i morgen. Teak det også, men tror at jeg ikke vil male det da. Er jo en så flott følelse over teak syntes jeg. Og det at den er litt slitt er jo bare sjel :)

  Jeg har et lite blogglotteri på gang og hvis du ikke har sneket til deg noen lodd har du fortsatt sjansen. :)

  SvarSlett
 11. kjempefine loppekupp:) bordet kan du bare gni inn med økologisk olivenolje, eller linfrøolje ett par runder, så blir det mørkt og fint igjen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg prøve - jeg har begge oljene hjemme :)

   Slett
 12. Flotte saker ;o) Har lignende selv... bordet mitt ble helt hvitt, med billakk... og stolen er fin som den er...
  Liker å blande gammelt og nytt...

  finfin helg, klar for høstferie ;o)

  SvarSlett