mandag 30. januar 2012

Varme

Tusen takk til alle dere som var så snille å legge igjen noen hyggelige ord og gode tips under forrige innlegg - det satte jeg veldig pris på. Takk :-)


Lille frøkna hadde noen tøffe netter og ja, det ble en Paracet da feberen på tredje dagen nærma seg 40 grader. Hun er heldigvis mye bedre nå, men det sitter enda mye slim i brystet...


Ute i kald vind er det godt med et varmt skjerf. Dette  rillestrikka trekantskjerfet er supert, nesten litt avhengighetsskapende, for jeg har liksom ikke lyst til å ta det av selv om jeg kommer inn i varmen. 
Orange selvfølgelig - trenger litt varme farger nå som vinteren er så guffen :-)
Skjerfet er veldig lett å strikke: 
Du legger opp 3 masker på pinne nr.4 og for hver pinne du strikker, tar du første maske over på neste pinne uten å strikke den og øker en maske ved hjelp av neste maske før du fullførerer pinnen. Dette gjorde jeg annenhver pinne en stund (for jeg ønska en litt spiss trekant) Etterhvert økte jeg en maske for hver nye pinne til jeg var fornøyd med størrelsen.

5 kommentarer:

 1. Stakkars lille vennen. Godt det går over etterhvert.
  For et deilig, varmt sjal! Bare fargen varmer jo her :)

  SvarSlett
 2. det så deilig ut!
  og ja, skjerf ER vanedannende!
  jeg pakker på jentene mine skjerf, og det hjelper! nå synes de det er så godt å ha på, at de rett som det er finner dem frem selv og tar dem på ;)

  SvarSlett
 3. Stilig skjerf!! Bra jenta er betre, det med halsen og slim tek tid.. Klem og ei god veke vidare til deg!

  SvarSlett
 4. Nydelig sjal!
  Her har vi også gjort unna 2,5 uke med sykdom. Og denne gangen var det en har sort vi hadde på besøk. Når temperaturen nærmer seg 41, ja da har jeg ikke dårlig samvittighet for å bruke paracet. Huff, det er ikke noe som er verre enn å se at ungene er så syke!

  SvarSlett
 5. Heisan!
  Lekkert og sikkert veldig deilig også i kulda dette skjerfet! hadde gjerne gått i det. Herlig med noen fargeklatter på vinteren.
  Fin tirsdagskveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett