onsdag 18. januar 2012

En for liten og en for den enda mindre...

Den supre Dynastimorgenkåpen jeg viste i forrige innlegg var jo sydd av enorme mengder mykt velourstoff - perfekt til å sy andre ting av. Den kosta bare 20 kr, og jeg har sydd bukse til Bøllefrø og ganske lik "slengbukse" til den nye dukka hennes.

 Jeg holder på med å lage mange klær til dukka som er en Fisher Price badedukke. Den hadde ingen klær, men er veldig grei siden den ikke har øyevipper som små fingre liker å trykke inn. 
Jeg trodde egentlig at hun var for liten til å leke med dukker, men hun går fullstendig av hengslene når hun ser en og tviholder.  :-) 11 kommentarer:

 1. Så lurt!! Super gjenbruk!! Og jeg vil tro det er populært med matchende bukser!! Får tro du ikke angrer da, og savner morgenkåpa :p Er blomsterstoffet nytt eller gammelt? Veldig fint!! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei Randi.
  Blomsterstoffet er nytt. Jeg kjøpte det i nettbutikken "Tamo.no" :-)

  SvarSlett
 3. Så fine de ble! Du syr så mye lekkert:-) Jeg må kjempe meg til symaskintid nå for tiden, for det skjer mye her i heimen nå, gitt.

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Det er det at de liker de så godt som gjør det vanskelig å få sydd klær til dem. Husker det var vanskelig til et av mine tantebarn som er store nå. Til de nye små barna i omgangskretsen har jeg rett og slett gitt opp, og har kjøpt egne dukker i samme størrelse. Har tre forskjellige nå, men en av de er gammel.

  Lykke til med dukketøyet! Det er kjempemorsomt å sy dukketøy.

  SvarSlett
 5. Joni
  Takk, det var fint sagt. Jeg må nok også kjempe meg til symaskintid, men det er balsam for sjelen når jeg får være alene og sy litt :-)
  Gro. Ja, det er kjempekoselig å sy dukketøy. Har tenkt å vise resultatet når jeg har en liten garderobe :-)

  SvarSlett
 6. Så kule bukser! Heldig jente med ei "sydame" til mamma;)

  SvarSlett
 7. Hva er det med øynene som de går sånn til angrep på? Akkurat det samme skjer her i huset og. Pille pille pille på øynene til den stakkars dukka. Smart med dukke uten øyelokk og pillevipper. Og den ser sikkert skikkelig fænsi ut i rød slengbukse!

  SvarSlett
 8. Så fint med matchende bukser ;o)
  Jeg har et håp om ei dukkejente. 6-åringen min har aldri vært særlig interessert i dukker. Og så jeg som har sydd og strikket dukkeklær i hopetall! Lagde til og med flott dukkeklesskap. Men 1-åringen begynner å vise interesse for dukkene, så jeg håååper....

  SvarSlett
 9. Å, så fine de ble! Skjønte det kom noe fint ut av dynastimorgenkåpen da;)

  SvarSlett
 10. Så flotte bukser da. Litt av et røverkjøp med stoff du har kommet over. Og det er klart at du ikke må tulle med "babyen" ;) *hihi*

  SvarSlett
 11. Fantastisk morgenkåpe og enda mer fantastiske bukser. Skal du ikke snart starte bisniss???

  SvarSlett