fredag 4. desember 2015

Bambi fra Sandnes


Ferdig :)

En liten strikka tunika. 
Oppskrift fra Sandnes garn - Bambi mønster

Minien ble superfornøyd, og ville ha den på i barnehagen med det samme. 
Det får bli på mandag :) 

En slik modell med rundstrikka topp er veldig grei å strikke.
Jeg planlegger alt en til som ikke skal være så lang, og kanskje ha et annet mønster. 

 Skulle så gjerne fått sydd et par julegaver i morgen, bør i alle fall få klippa dem klare.

Været er nok supert syvær, det stormer vilt mot vinduene her jeg sitter i sofaen nå.  
Vi er heldige som kan sitte i en varm julepynta stue.
Håper dere som fremdeles leser bloggen, har en fin helg. 
6 kommentarer:

 1. Åååå, så fin! Synd det ikke er barnehagedag på lørdager. :-)

  SvarSlett
 2. Så kjempefin tunika! Nydelige fargar og bedårande mønster:) Forstår godt at ho vil vise den fram fortast mulig;) Skulle ønske eg kunne bruke hendene mine til handarbeid snart - har skikkelig abstinensar no, hi hi.... Skal endelig på MR med handa no så får vi sjå om ikkje den kan gjerast noko med i allefall. Det oppi toppen er verre å få gjort noko med....har prøvd ut ein type medisin i 3mnd no utan at det hjelper meg skikkelig så no skal eg trappe ned på den og prøve ein ny og sterkare sort etterkvart. Har til tider ulidelige smerter - og lys og lydar kan utløyse det difor er eg veldig lite på pc pga. det sterke lyset. Sjukdomen heiter trigeminusnevralgi om du vil finne ut meir om den. Eg har den kronisk, det vil seie heile tida. Det er nok noko ein berre må lære seg å leve med. Og for all del - det er mange som har det mykje verre enn meg og eg døyr tross alt ikkje av det :)

  Håper stormen har rast frå seg uten å ha gjort for store skade! Har ruska godt her også i dag men har sikkert vore verre andre plassar. Ønsker deg ei fin helg! Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja, jeg skjønner godt det frister å lage noe med hendene. Må være veldig vanskelig når man ikke kan gjøre det man har lyst til. Håper de finner ut hva som kan gjøres. Den sykdommen har jeg ikke hørt om før. Høres ikke grei ut. (Googla litt og fant ut...) Vet en del om verk i hode/ansikt for jeg har blitt diagnotisert med Cluster hodepine. Det er fælt, og været (temperaturnedgang) kan spille inn. Vondt når man ikke kan gjøre noe for å stoppe det. Men - jeg var glad da jeg fant ut hva det var, og at det ikke var noe enda farligere. Klem til deg :)

   Slett
  2. Huff, Cluster hodepine har eg høyrt om, og det er då veldig ille! Har ein onkel som er plaga med det. Legen min var innom det men gjekk vekk i frå det sidan eg ikkje hadde raude og rennande auge under anfall. Tru der er ein del likskap mellom desse to sjukdomane. Hos meg spelar også ver og temperatur inn. Eg var også kjempeglad då eg endeleg kom meg på MR og fekk konstantert at det ikkje var noko farleg, var sjølvsagt kjemperedd for at det var svulst. Med slike smerter tenker ein no det verste. Eg tullar veldig når eg skriv, byttar om på ord og bokstavar og det gjorde meg også veldig redd. Difor brukar eg veldig lang tid på skriving fordi eg må lese over og rette heile tida. Ser heldigvis at det er feil når eg les over, hi hi...elles kunne det blitt mykje rart!
   Håper du har lange smertefrie perioder og ikkje har det kronisk slik som meg!
   Ønsker deg i allefall ei fin førjulstid, håper du har tid til å senke skuldrane innimellom:)
   Klem frå meg.

   Slett
 3. ♥ Lovely! Love all you beautiful things!

  SvarSlett