fredag 6. juni 2014

Boktips og sommergledeViktig å huske når varmen er her - å plukke blomster ute :)Jeg har tidligere tipsa om ei bok jeg likte godt. 

Her er nok ei bok som jeg vil anbefale.

"Alligatorvannet" av Lynne Bryant

Om boka: 
De siste ti årene har Colorado vært Averys hjem - stedet hvor hun full av sinne og skam måtte søke tilflukt som gravid tenåring. Her har hun skapt seg et nytt liv med datteren Celi. Da Avery mottar en invitasjon til brorens bryllup, øyner hun en mulighet til å vende hjem til Greendale, Mississippi, og gjenforenes med familien. Datteren hennes er lykkelig uvitende om at hennes mørke hud vil vekke oppmerksomhet. Vil møtet med Averys fordomsfulle mor, som nesten kostet en ung mann livet den gang, føre til en ny start eller forsterke gammelt nag? Og hvordan skal Avery få bedt sin tidligere kjæreste om tilgivelse, han som har blitt nektet å se barnet sitt alle disse årene? Mest av alt trenger hun å finne svaret på hvordan Celi har fått en genetisk sykdom som bare bryter ut dersom både mor og far er er av afrikansk avstamming. 

Ettersom sommeren går, åpner Averys tilbakekomst opp en pandoras eske av sjokkerende oppdagelser; av valg som er tatt og hemmeligheter som er bevart like dypt og like mørkt som bunnen av alligatorvannet. 


En god historie om restene etter raseskilliet i USA der vi følger tre generasjoner kvinner i Mississippi. Stadig ny informasjon i hvert kapittel gjør at du vil skynde deg å lese videre for å finne ut mer og mer :) 

2 kommentarer:

 1. Fint omslag på boka!

  (Men favoritt-omslaget er på den første boka mi - ene snuppa mi har laget det :)

  Ta vare ^^,

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå måtte jeg google jeg den første boka, for jeg hadde jo ikke omslaget på den. (Lånte den av ei venninne.) Omslaget var fint. Må være en kjekk jobb å lage slike.
   :)

   Slett