tirsdag 30. oktober 2012

Loppeetikk?

På slutten av et loppemarked,fant jeg plutselig denne. 
Det er jo ofte kofferter å finne, men ikke så ofte slike gamle, slitte og proppfulle av historie, slik jeg liker dem.
Jeg spurte selgeren hvor mye hun skulle ha for den, og hun sa en tier. 
I det jeg skulle til å betale, hørte jeg et høyt uttrop fra en annen jente som himla med øynene og tydelig gjorde det klart at jeg hadde fått den alt for billig.

Litt dårlig gjort, synes jeg. 
Hvis jeg ser at andre på loppemarkedet ser ut til å gjøre en god handel, så ville jeg jo aldri ha sagt noe som skulle ødelegge for dem. Jeg er glad på deres vegne.

Hva synes dere, lesere? 
 

8 kommentarer:

 1. Total dårlig opførsel! (efter min mening) Jeg ville aldrig blande mig i andres handler, og tit hvis jeg får en god pris skynder jeg mig at betale for tænker nemlig åh nej nu er der vel ingen der bliver misundelig :)
  Men fed fed kuffert søde, jeg har op til flere på loftet arvet efter min fars mor.
  kh Libbie

  SvarSlett
 2. hmm..det kunne hun ha spart seg..!
  vet jo godt selv de gangene jeg har gjort et kupp, funnet noe finfint til en billig penge, det er jo det som er gøy med loppis!

  SvarSlett
 3. Dårlig oppførsel:) Evnen til å glede seg over andres loppekupp MÅ alltid være der:) Klart man gleder seg over andres lykke:) Herlig koffert og FOR ett kupp:) GLeder meg med deg og vet så godt hvor glad du er:0

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Nej, hvor er det dårlig stil! Jeg oplevede faktisk det samme for en måned siden; Emil ville gerne købe en kasse med flexitrax og spurgte om prisen og da hun sagde prisen kom en kvinde fra naboboden løbende og sagde; "nej, det er alt for billigt". Det kunne jeg ALDRIG finde på at blande mig i. Kufferten er rigtig fin.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 5. Hun kunne jo bare kjøpt den selv... Jeg prøver å glede meg over andres funn, men når jeg ikke klarer det, holder jeg det iallfall for meg selv...!
  Og jeg blir provosert av dytting og sniking...! Når man står rundt bordet og folk bare elger seg inn og fram. Grrrr... Det er jo risikosport og sette seg på huk for å se i kasser på golvet.
  Men loppis er alt-i-alt kjempegøy uansett ;-)

  SvarSlett
 6. Ærlig talt, det synest eg var unødvendig! Kanskje ho var misunnelig på deg? Søstera mi opplevde at ei dame kom og skulle ha akkurat det ho sto og betalte for, fordi ho hadde vore der før og sett på det!! Ho ga seg ikkje så den altfor snille søstera mi måtte gi seg... Hadde ikkje vore meg sei eg berre!! Ser ut som enkelte ikkje skyr noko som helst......

  SvarSlett
 7. Det var da ikke særlig sympatisk gjort. Men du fik en fin billig kuffert og så er øvelsen bare at sortere de dumme kommentarer fra. Hun var da vist bare misundelig, for det er da en super fin kuffert :)

  SvarSlett
 8. Krise! Er det mulig da?
  Håper du fikk kofferten for en 10er da!

  SvarSlett