tirsdag 31. juli 2012

Jippiens bluse


Jeg har sydd en bluse til meg selv - prøvde ut en av oppskriftene i denne boka. Super bok!
Kommer garantert til å sy flere slike, men med mine orangutangarmer, kommer jeg nok til å forlenge ermene :)

Det ble flest bluser til minien (en liten reprise fra juni), men de ble (og blir) veldig mye brukt. Jeg kommer helt klart til å sy ei ny runde med dem til neste sommer i en større størrelse. Jeg var utrolig godt fornøyd med det mønsteret. 
Etter som jeg syr mer og mer, må jeg bare si at jeg har lært meg en del om tekstiler.
Min konklusjon: Dynetrekkstoff er min klare favoritt. Det er kanskje fordi stoffet er beregna til å være innpå huden og samtidig tåle mange vask siden de fleste av oss vasker sengetøyet flere ganger i måneden.

I sommer har jeg handle meg MYE retro sengetøy for veldig mange penger. Nå skal det syes! (Får håpe tida strekker til ;)
Tror jeg må ha et lite stoffsalg også snart :)

9 kommentarer:

 1. Utrolig fine bluser og stoffer!
  Et lite stoffsalg høres ikke dumt ut...

  SvarSlett
 2. Så fine bluser! Jeg syr forferdelig lite om dagen....tenker alltid: I morgen, da skal jeg sy:..men så dukker det opp noe, eller kreativiteten blir borte...

  SvarSlett
 3. Ja, den boka er super. Er veldig spent på oppfølgeren som jeg håper kommer før jul eller noe sånt.
  Jeg har også sydd en bluse av den det mønsteret og en til (med lange ermer) er under planlegging. Men akkurat nå har jeg ikke tid til å sette i gang, andre prosjekter foran i køen. Blusen din så veldig fin og behagelig ut!

  SvarSlett
 4. Så herlig bluse og mange fine skjorter. :) Moro når man er heldig og finner gode stoffer. Lykke til med syprosjektene :)

  Jeg har en give away på gang så du må gjerne komme innom meg og trekke et lodd eller 5. :D

  SvarSlett
 5. Ej hvor er den bare død-smart den bluse, lige min stil!

  SvarSlett
 6. Så fin bluse til dig selv - hyggeligt at du også får syet lidt til dig selv. Hvilket mønster har du brugt til de små skjorter? Er det mon dit eget? Rigtig fin model, som jeg overvejer at kaste mig ud i.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Mønsteret er Gynther som jeg har endra litt på :)

   Slett
  2. Perfekt - jeg lånte den bog på biblioteket i sidste uge og synes også det ligner, men ville da lige tjekke. Sådan en må Carla da eje - tak for inspirationen.
   K.h.
   Christina

   Slett
 7. Fin bluse - så bogen i en butik for nylig, men pengene rakte ikke lige til den også (det var en stofbutik ;-)). Herlig blog, by the way, så nu får du lige endnu en fast læser :-)
  Kh. Trine

  SvarSlett