torsdag 28. juni 2012

Terningspill

På en liten svipptur innom Fretex falt jeg pladask for dette spillet. 
Illustrasjonen på forsiden av esken må være tegnet av Felicitas Kuhn som jeg liker så godt, så det måtte liksom komme med hjem til samlingen. 

Først trodde jeg det var et litt kjedelig spill der det bare var om å gjøre å kaste terningen og så bevege seg rett antall plasser, men det var en instruksjonslapp som hørte med spillet. Der stod spillene forklart (det var to spill - en på hver side av spillbrettet) og det var flere litt gøyale "oppgaver" underveis, for eksempel: "syng Mikkel rev og du kan kaste to ganger". 

 Det var bare to dager siden jeg kasta restene etter et Ludo som vi har hatt sidene guttene var små. Det var helt herpa og mangla mange brikker. 
Dette spillet kom altså som bestilt selv om det nok blir liggende til minsten her blir større :)

10 kommentarer:

 1. Herlig=) Dette spelet hadde eg når eg var lita!Kjempe koselig. Har blitt spela maaaaange gonger. Ligg hos mor mi og blir spela når våre ungar er på besøk=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy å høre at noen har brukt det da de var små og at spillet fremdeles fenger :)

   Slett
 2. Hvor er det fint og brikkerne er da også vildt søde!
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 3. Så herlig! Hørtes kjempegøyalt ut:-)

  Må forresten bare skryte litt av deg og bloggen din:-) Alle trenger/fortjener jo skryt og vi nordmenn (og spesielt vi kvinner) er fryktelig dårlig til å skryte av hverandre;-) Din blogg ble nemlig veldig fort en av mine absolutte favoritter. Det er ikke alltid jeg får med meg alle innleggene dine, og tiden strekker ikke alltid til med kommentering heller, men jeg koser meg med hvert eneste innlegg fra deg:-) Fantastiske farger, massevis av inspirasjon, en veldig egen stil midt blant alle andre retro- og vintageelskende bloggere, ærlig og utilslørt språk, tydelig lidenskap for det du skriver om. Ja, det var noen stikkord for hvorfor din blogg er så fin ☺

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for alle dine snille ord. Det var utrolig hyggelig å høre - nå ble jeg veldig glad :)

   Slett
 4. Så herlig!
  Heldig du som fant det! Den som leter den finner ;o)

  God leting videre!!

  GOd helg ;o)

  SvarSlett
 5. Veldig kjent stil på disse tegningene, ja :)
  Gåsespill høres kjent ut, kan nok være vi spilte det da ungene var små.

  SvarSlett
 6. Så fint det var! Synes også de tegningene er fantastiske!

  SvarSlett
 7. Åå så fiiiiiiint! Jeg har en bok av samme illutratør (Iben Cante hvis jeg ikke husker helt feil) og synes de er så fine! :)

  SvarSlett