mandag 5. desember 2011

Bestemors ruterHeklet teppe - "bestemor ruter". Det tar sin tid, for det er så mange tråder som skal festes. Tenkte jeg ville prøve en vintervariant med litt pusete garn. 

Tror det blir mest til pynt. 
Mor Signe teppet jeg strikket her er mer anvendelig.Kjenner jeg er litt stressa for tida - disse uken før jul går søren så fort. Har enda gaver igjen på lista. Pes! I fjor da jeg var høygravid, var jeg ferdig med gavene i oktober - det var veldig greit! 
Hvordan ligger du an med gavene? 
Stresset? 
:-)

5 kommentarer:

 1. Et herlig teppe som er fint som pynt ;) Det grå er vel et mere bruksteppe ja.

  Jeg ble ferdig med alle julegavene i dag ( eller det mangler 1 gave, og vet hva jeg skal kjøpe ) :)

  Lykke til med gavehandelen , og husk - PUST :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Knallfint teppe! Utrolig fine farger sammen :o)

  Jeg begynte med gavene så flott i oktober og tenkte at nå var jeg skikkelig godt i rute. Men så stoppet det liksom der da. Og nå er jeg ikke godt i rute...

  SvarSlett
 3. Ja det tager sin tid, at hæfte de mange tråde, men tæppet er blevet så fint. Jeg har ikke købt en eneste julegave endnu, men ved vidst hvad alle skal have og regner med, at få det klaret i den kommende weekend.. det stresser mig ikke (endnu) :)

  SvarSlett
 4. Sånne lapper er en kjempejobb å sy sammen. Det var et flott teppe med nydelige farger. Vi er godt i rute. det pleier vi å være fordi sjåpping i desember er noe ordentlig kjipt. I år har mannen i huset tatt hovedansvaret og det var deilig.

  SvarSlett
 5. Så nydelig teppe :)

  Jeg har besøk av nissen og han skal dele ut en gave 14. desember. Kanskje du vil være med i trekningen? :)

  SvarSlett